Bolu Valisi: Hedefimiz 2017'de 3 bin istihdam artışı sağlamak

Güncelleme Tarihi:

Bolu Valisi: Hedefimiz 2017de 3 bin istihdam artışı sağlamak
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:03

Bolu Valisi: Hedefimiz 2017'de 3 bin istihdam artışı sağlamak

Haberin Devamı

BOLU, (DHA)- BOLU Valisi Aydın Baruş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'İstihdam Seferberliği' kapsamında işletmelere ziyaretlerde bulunduklarını söyleyerek, "Hedefimiz 2017 yılında 3 bin istihdam artışı sağlamak" dedi.
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan, 'Çalışma hayatında milli seferberlik' projesi kapsamında Bolu'da incelemelerde bulundu. Özkan, Vali Aydın Baruş'u da ziyaret etti. Ziyarette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Mali Hizmet Daire Başkanı Halit Çağdaş, SGK İnşaat Emlak Daire Başkanı İsmail Ertüzün, Bolu SGK İl Müdürü Mustafa Turan ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın da yer aldı.
Özkan, 'Çalışma hayatında milli seferberlik' projesi kapsamında tüm illerin ziyaret edildiğini belirtti. Özkan, "Esnaflarımız, Ticaret ve Sanayi Odalarımız, OSB’ler, Valilerimiz ziyaret edildi. İşçilerle konuştuk, sıkıntılarını dinledik, iş sağlı ve güvenliği konularını görüştük ve bunlara göre çeşitli mevzuat değişiklikleri yapıldı. Daha sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız 7 Şubat’ta İstihdam seferberliğini ilan etmesiyle ikinci turlara başladık ve çok olumlu etkilerini görüyoruz. Mart ayının 20’sine kadar Bolu’da ilave bin 200 artı bir istihdam söz konusu. Bu çok mutluluk verici bir gelişme" dedi.
HEDEF 2017'DE 3 BİN İSTİHDAM ARTIŞI
Vali Baruş da "Devletimizin vermiş olduğu desteklerin anlatılması konusunda hep birlikte çalışıyoruz. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan istihdam seferberliği kapsamında istihdamda Bolu’da çok olumlu görüşmeler olduğunu görüyoruz. Bizim hedefimiz 2017 yılında 3 bin istihdam artışı sağlamak. Ticaret ve Sanayi Odamızla, belediyemizle bu kapsamda iş yerlerini ziyaret ediyoruz. İlimizde yeni yatırımların devreye alınması bizler için ayrı bir sevinç kaynağı" dedi.

FOTOĞRAFLI
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!