ANKARA HABERLERİ

Bolu Dağı Et Restaurant yeni şubesini açtı

Ender BAYKUŞ
07.07.2012 - 02:24Son Güncelleme :

BOLU Dağı Et Restaurant, yeni şubesini Nene Hatun Caddesi’nde açtı.

YEREL HABERLER ANKARA

Ender BAYKUŞ

 Kasap bölümü camekan olan ve müşterinin gözünün önünde hizmet veren mekan bu konseptiyle Ankara’da ilk olma özelliğine sahip. Bolu Dağı Et Restaurant lokanta zincirine yeni bir halka ekledi. Nene Hatun Caddesi’ndeki şubenin açılışında kasap bölümü, konukların dikkatini çekti. Mekanın işletmecisi İlyas Güveneroğlu, “Biz burda müşterilerimize evimize gelen misafir gibi davranıyoruz. Müşteri restoranımıza adımını attığı anda farkı hissetmeli. Örneğin kapıdan girerken yan tarafınızda kasap bölümünü görüyorsunuz. Sipariş verdiğiniz anda gözünüzün önünde kesilen et tabağınıza servis ediliyor. Doğal et kullanıyor hem de gözleri önünde kesiliyor. Ne yediğini bilmek müşterinin hakkı” dedi.

Aileler için

Ailece gelen herkesin zevk alarak oturabileceği mekan sayısının çok az olduğunu belirten Güveneroğlu, “Giriş bahçemiz ve arka bahçemiz fasıl ekibi eşliğinde lezzetli yemeklerimizi tatmak isteyen orta yaş üstü müşterilerimiz için hazır şekilde bekliyor. Çocuklarımız için oyun parkımız var. Genç arkadaşlarımızı da unutmadık. Onlar içinde “Pub”a benzeyen bar kısmımız mevcut. Yani bir aile restoranımıza adım attığında aradığı her şeyi burada bulabilecek” dedi. Toplu yemekler ve iş yemekleri için “VIP” salonları bulunan mekan Nene Hatun Caddesi’nde yeni müşterilerini bekliyor.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Bolu Dağı Et Restaurant yeni şubesini açtı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.



ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ

11 Aralık 2017, Pazartesi
  • İmsak
    06:06
  • Guneş
    07:53
  • Öğle
    12:53
  • İkindi
    15:17
  • Akşam
    17:31
  • Yatsı
    19:06
Sayfa Başı