Bolu’da Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Bolu’da Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 18:17

BOLU İL HALK KÜTÜPHANESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KİTAP OKUMA HAFTASI ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLAR KENDİLERİNE HEDİYE EDİLEN KİTAPLARI, BANKLARDA OTURARAK OKUDU.

Bolu’da düzenlenen Kitap Okuma Haftası etkinliğinde, vatandaşlar kendilerine hediye edilen kitapları banklarda oturarak okudu.
51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Bolu Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Bolu İl Halk Kütüphanesi tarafından sergilenen kitaplar vatandaşlara hediye edilirken, kitapseverler kent meydanında açık havada kitap okumanın keyfini çıkardı.
Bolu İl Halk Kütüphanesi Müdürü Cemil Şahiner, yoldan geçen vatandaşlara kitap okumaları için tavsiyelerde bulundu. Şahiner, toplumda kitap okumanın, yazmanın ve düşünmenin önemini gündeme getirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve düzenleyeceklerini söyledi.Toplumda okuma oranının düşük olduğuna dikkat çeken Şahiner, "Okuma konusunda, iyiye doğru bir gidiş söz konusu ama henüz istenilen seviyede değil. Biz çok daha renkli, çok daha güzel kalabalıklar bekliyorduk. Ama yine de her zaman için umudumuz var" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!