Bolluk Bereket Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Bolluk Bereket Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 12:29

Bolluk Bereket Festivali sona erdi

Haberin Devamı

BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi tarafından, kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, uygulama, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma hedefiyle yola çıkan 5. Bolluk Bereket Festivali, sanatçı Seda Bağcan'ın "Mantralarla Aşka Davet" konseriyle sona erdi.

Güzelbahçe Academıco'da, "Aşka Kucak Aç" sloganıyla İzmirlilerle buluşan festival, 3 gün boyunca birbirinden renkli etkinlik ve paylaşımlara sahne oldu.

Katılımcılar, festival kapsamında, kişisel gelişim alanında faaliyet gösteren birçok kurum ve kişiyle biraraya gelerek, sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi aldı, çeşitli çalışmaları deneyimleme fırsatı yakaladı, kahkaha yogası, zumba, ritm-ses-sanat terapisi gibi paylaşımlarla eğlenerek öğrendi. Festival alanında yer alan Ege Orman Vakfı'na fidan bağışında bulunarak, Tire Yeğenli mevkiinde oluşturulacak "BİRartıİKİ Sevgi Korusu"nun büyümesine katkı sağlayan festival takipçileri, festivalin bu yıl destek verdiği İzmir Down Sendromu Derneği'ni de yakından tanıma fırsatı buldu. Down sendromlu gençler ve aileleri, festivalde yapılan birçok etkinliğe katılarak farklı bir alanda yer almanın mutluluğunu yaşadı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!