Bolivya'ya değil Madrid'e

Güncelleme Tarihi:

Bolivyaya değil Madride
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 00:00

MEKSİKALI yıldızı Giovani Dos Santos’a önceki gün kavuşan Galatasaray, genç yıldıza yeni formasını dün giydirdi. Tottenham’dan sezon sonuna kadar kiralanan Dos Santos, resmi sözleşmeye imza attı. Dün sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen ve öğleden sonra da resmen Galatasaraylı olan Dos Santos’un imza törenine kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ’ın yanı sıra eski futbolculardan Reha Eken de katıldı. Meksikalı, Eken’in elinden aldığı 30 numaralı yeni forması ve Galatasaray bayrağını öperek medya mensuplarına poz verdi.

Kolay olmayacak

21 yaşındaki Santos, tekrar Rijkaard ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, “İlk önce Rijkaard babamla görüştü, sonra menajerimle konuşuldu ve daha sonra da kulübümle temasa geçildi. Barcelona’da birlikte çalıştığım hocamla tekrar çalışacağım için çok mutluyum” dedi.

Genç oyuncu, 24 Şubat’ta Meksika’nın Bolivya ile yapacağı milli maçın, UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray-Atletico Madrid sınavına denk gelmesiyle ilgili olarak da “Avrupa’da oynayan oyuncular milli takıma gitmeyecek. Atletico Madrid’e karşı arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağım.” diye konuştu.

İngiltere zor arenaydı

GENÇ yaşında Barcelona’da yakaladığı çıkışı, neden İngiltere’de sürdüremediği şeklindeki bir soruya Meksikalı oyuncu, “Barcelona’da altyapıda forma giydiğim için adaptasyon süreci yaşamadım. Sonra İngiltere’ye transfer oldum ve zorlu bir arenaydı. Teknik direktör tercihleri nedeniyle fazla forma giyemedim. Şimdi Galatasaray’dayım ve burada olmaktan memnunum”
ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!