Bölgesel Kros Yarışması Şanlıurfa'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bölgesel Kros Yarışması Şanlıurfada yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 14:21

Bölgesel Kros Yarışması Şanlıurfa'da yapıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- TÜRKİYE Atletizm Federasyonu Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Yarışması Şanlıurfa’da yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Ligi Güneydoğu Anadolu bölgesi 2’nci Kademe yarışmaları Şanlıurfa’da yapıldı. GAP Vadisi'ndeki koşu parkurunun yağan yağmurla birlikte çamura dönüşmesi sporculara zor anlar yaşattı.

12 ilden bine yakın sporcunun katıldığı kros yarışmasında küçük kızlarda Kader Güvenç, erkeklerde ise Azat Demirtaş birinci oldu. Yıldız kızlarda Gülbahar Çetin, erkeklerde ise Erkan Tanış birinci oldu. Takım olarak yapılan yarışlarda ise küçük kızlarda Gaziantep Şölenspor Kulübü ile Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Kulübü birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde de Diyarbakır Kayapınar Belediyespor Kulübü ile Şırnak Nuh Spor Kulübü takımları birinci oldu.

Yarışların startını veren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, "Yarışmalara 12 ilden yaklaşık bin sporcu katıldı. Burada kıyasıya yarıştılar ve onları misafir etmek bizleri onurlandırdı. Çok güzel bir yarış oldu ve hepsini canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!