Bölgesel Amatör Lig

Güncelleme Tarihi:

Bölgesel Amatör Lig
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 21:39

ORTACA BELEDİYESPOR, KENDİ SAHASINDA DENİZLİ TEMSİLCİSİ SARAYKÖY'E UZATMA DAKİKALARINDA YEDİĞİ GOLLE YENİLDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor, Denizli Sarayköy’e son dakika golü ile yenildi.
10. Hafta mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Denizli Saraköy, Ortaca Ahmet Ateş Stadında karşı karşıya geldi.
Ortaca Belediyespor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada, son dakika golüne engel olamayınca rakibine boyun eğdi. Maçın başlaması ile art arda ataklar geliştiren ve pozisyonlar bulan Ortaca, yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Denizli temsilcisi Sarayköy ise hücum hattında etkisiz oldu.
Müsabakanın ilk yarısında her iki kanattan ataklar geliştiren Ortaca, Sarayköy kalesini zorlasa da son vuruşlarda başaralı olamayınca maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında ise Ortaca’nın hücum bölgesinde etkisiz olması, Sarayköy’ün ise ilk yarıda olduğu gibi defansif bir oyun anlayışını benimsemesi nedeni ile iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı.
Ortaca Belediyespor teknik direktörü Egemen Urhan, skor üstünlüğünü yakalamak için çeşitli hamleler yapmasına rağmen Ortaca, Sarayköy kalesine yaklaşamadı.
Maçın son dakikalarına doğru kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Ortaca, galibiyet golü için bastırırken, Sarayköy ise kontra ataklar ile etkili olmak istedi.
Maçın uzatma dakikasında orta sahada bulduğu boşluğu iyi değerlendiren Sarayköy’ün, geliştirdiği kontra atakta kale önünde topla buluşan 17 numaralı Orhun Kaan Ergen meşin yuvarlağı ağlara gönderince takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Sarayköy’ün üstünlüğü ile tamamlandı.
Uzatma dakikalarında kontra ataktan yediği golle sahadan yenik ayrılan Ortaca Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 10 grupta 1 galibiyet, 1 beraberlik ile 4 puanda kaldı.
STAT: Ortaca Ahmet Ateş
ORTACA BELEDİYESPOR: Erce Uslu, Uğur Çakın (Emre Kuncak - 80. Dk.), Abdullah Çetin, İnan Karabulut, Sercan Sakarsu, Kemal Zancirkıran, Gökhan Karakum, Hasan Baydar, Berk Saraç, Fatih Çelebi, Soner Arı (Mert Mustafa Kabaş - 71.Dk.)
YEDEKLER: Cihan Atak, Emre Kuncak, Mert Mustafa Kabaş, Meyafir Tekin, Gökhan Karayel, Deniz Yumurtacı, Mehmet Davulcu
DENİZLİ SARAKÖY; Ergin Duru, Mehmet Metin Metinkaya, Cüneyt Dev, Ahmet Faruk Alataş (Emre Ertekin - 85.Dk.), Burak Koca, İsmail Palta (Emre İsti- 90. Dk.), Tolga Uslu, Mestan Gök, Özgür Kulaoğlu, Umut Çakmak, Muhammed Mutlu Doğan
YEDEKLER: Ramazan Karaduman, Emre Ertekin, Emre İsti, Orhun Kaan Ergen
SARI KART: Cüneyt Dev ( 85. Dk.)
GOL: Orhun Kaan Ergen (90+2. Dk.)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!