Bölge Başbakanı

Güncelleme Tarihi:

Bölge Başbakanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2006 17:07

Allah’tan tek laik ve demokratik İslam ülkesi olan Türkiye’nin tarife ve bölge halkının beklentilerine uygun bir başbakanı var da, bütün Müslüman kardeşlerimize sahip çıkıyor tek tek.

Filistin’in seçilmiş terör örgütü Hamas’ı bağrına bastı. Niye? Tapusunu elinde bulundurduğu Filistin’e barış gelsin diye... Niye? Filistin’de demokrasi yerleşsin diye... Niye? Ankara’daki içki servisi yapılmayan islamî otelin adı da bu vesîle-i hasene ile duyulsun diye...

Sonra bakın, Dubaili Şeyh El Maktum’un hastanesine yurtdışından doktor getirilmesine cevaz vermiş. Niye? Arap kardeşlerimizin yatırımı Allah’ın izniyle kâsib olsun, cepleri üç kuruş daha dolar görsün, Arap halkını soyan ve yeraltı zenginliklerini talan eden şeyhler ve şıhlar, gâvur doktorlar tarafından gönül ferahlığıyla islami kurallara göre tedavi edilebilsinler diye...

Lübnanlı Hariri ailesine Türk Telekom’u vereceğim diye özel gayret göstermesinin, tesadüf bu ya (yine Allah’ın inayeti) Haririler’le Beyrut’ta tam da kazanacakları ihale öncesinde bir araya gelip görüşmesinin başka nasıl bir meâââli olabilir Allah aşkına lan? Bölgesel sorumluluk ve hâmilikten gayrı? Sonra Lübnan’ın tapusu kimde, hiç sordunuz mu?

Yahut Ofer isimli işadamına Galataport’un hediye etmek için yırtınmalar? Hep bana hep bana olmaz, biraz da Yahudi sermayesine yedirelim ki bölgede dini ve etnik dengeleri kollayalım... Başka nasıl bir hesap olabilir, aklınıza nasıl başka bir ihtimal gelebilir, anlamıyorum?

Peki ya Dubai Kuleleri? O da hayırlara vesile olur inşallah!

*

Siirtle seçmenler bir başbakan seçti başımıza, Allah eksik etmesin, Türkiye dar geldi, İslam âlemine sahip çıkıyor meaşellah..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!