Bol ve dökümlü kalıplarla birlikte el örgüsü de moda oldu

Güncelleme Tarihi:

Bol ve dökümlü kalıplarla birlikte el örgüsü de moda oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:00

Japon modacı Yamamato’dan Marc Jacobs’a ve Ümit Ünal’a kadar pek çok ünlü tasarımcı, bu kış koleksiyonlarında el örgüsüne yer verdi. Kıyafetine fazla özenmemiş gibi görünme ve olabildiğince rahat giyinme modasının tamamlayıcısı olarak görülüyor el örgüsü kıyafetler.

Elaidi markasının yaratıcısı, modacı Mehtap Elaidi, artık daha bol ve dökümlü kalıplarda giysiler seçtiğimizi ve bu formu en iyi yansıtan malzemelerden biri olan örgünün geri dönüşünün kaçınılmaz olduğunu söylüyor. İşte vitrinlerden seçtiğimiz, el örgüsü detaylar taşıyan giysi ve aksesuvarlar...

BETA

Fotoğraftaki çizmenin markası Vic Matie. Dize kadar örme boğazı olan çizmenin üzerinde yün işlemeler var.

GAS

Folklorik desenli kazakların yanında, tek renk, iri ilmekli uzun hırkalar da hazırlanmış. Ponponlu örme bereler de bol renkli. Panço 119, hırka 289 YTL.

Accesorize

Çantadan bilekliğe ve tokaya kadar hemen her parçada örgü detayları kullanılmış. Atkı, eldiven, şapka ve bereler tıpkı el örgüsü gibi görünüyor. Örgü çantaların her boyunu bulabilirsiniz. Yün çiçeklerin süslediği toka ve bilekliklerin de farklı bir havası var.

İpekyol

Ters yüz örgü görünümlü tuniklerin ve belden kuşaklı örme hırkaların birçok rengi var. Fiyatları 97 YTL.

MUDO CITY

Çiçek motifli örme çantalar, düz veya motifli çeşit çeşit atkı bulabilirsiniz. Üzeri ayıcıklı el örgüsü çoraplar da çok şirin. Çoraplar 17,50 YTL. Atkılar 17,50 ile 39,50 YTL arasında.

Fcuk

Motifli kalın örgü bereler ve bunlarla uyumlu püsküllü şallar bulabilirsiniz. Hemen her rengi var. Fiyatları 60-100 YTL arasında.

Topshop Dorothy Perkins

Tahta düğmeli, kalın ilmekli hırkalar doğal görünmek isteyenler için. Renk seçenekleri bulunan bu hırkaların üzerinde yine yünden örme çiçekler var. Hırkanın indirimli fiyatı 45 YTL.

Pretty Fit

Topuklu deri ayakkabının yüzü tığ işinden yapılmış. Yüzde 50 indirimli fiyatı 89,90 YTL.

HOTİÇ

Örgü boğazlı topuklu çizmeler ve folklorik desenli torba çantalar var. Çanta 99, çizme 153 YTL.

Mango

Örme bolerolara ve tığ işi tuniklere göz atın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!