Bohem kış stilinizi 8 temel parçayla tamamlayın

Güncelleme Tarihi:

Bohem kış stilinizi 8 temel parçayla tamamlayın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 11:33

Püskül, desen ve renklerle kendisini belli eden bohem stil kışın da oldukça trend.

Haberin Devamı

Son yılların dikkat çekici moda akımlarının başında bohem stil geliyor. Bohem modası daha çok desen ve daha renkli kıyafetlerle şekilleniyor. Moda dergileri ve ünlü stilistlerin de sıkça tercih ettiği bohem modası bu kış da oldukça trend. Şık ve tarz görünümü bohem kış stilleri ile yakalamak mümkün. Bunun için uygulayabileceğiniz 8 farklı stil önerisi şu şekilde:

1. Pançolar: Bohem tarzı pançolar bu stilin vazgeçilmezi. Püsküllü, bol çizgili ve salaş tarzda pançolar tercih edebilirsiniz. Skinny pantolon, bilekte biten kısa botlar ve eldivenlerle de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sizi kışın hem soğuktan koruyacak hem de bohem şıklığınızı yansıtacak pançoları mutlaka deneyin.

2. Etnik desenli ceketler:  Özellikle bu ceketler son yolların modası diz altına kadar uzanan parçalardan olabilir. Ceketinizin renginde ve kumaşında bir kemer de kullanabilirsiniz. Soğuk kış aylarında tüm vücudunuzu sarıp ısıtacak bohem tarzı ceketlere dolabınızda yer açın.

Haberin Devamı

3. Diz üstü çoraplar: Opak ve diz üstüne kadar olan çoraplar kullanın. Kısa etek veya elbiselerin altına sizi sıcak tutacak bu çoraplardan edinin. Çizmelerinizin içinden bir parça yukarıda bitecek şekilde bu çorapları kullanabilirsiniz. Siyah, mürdüm tonları ve bordo oldukça trend.

Bohem kış stilinizi 8 temel parçayla tamamlayın

4. Bohem tarzı kazaklar: Kazakları iki şekilde kombinleyebilirsiniz. İlk olarak belinize kadar olan kazakları bol paça pantolonlarla kullanın. Üzerine paltonuzun renginde bohem tarzı bir şapka tercih ederek harika bir görünüme ulaşın. İkinci olarak da neredeyse dizinize kadar olan uzun kazakları tercih edin. Uzun çizme ve yine şapka ile kışın bohem şıklığını yakalayın. Bohem tarzı kazaklar için uzun kollu, püsküllü, salaş, çizgili modeller tercih edebilirsiniz.

5. İspanyol paça pantolon: Bol paçalı pantolonlar ve boğazlı kazak kombininizi bohem şalları ile tamamlayın. Bu sayede bohem stile uyum sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

6. Maxi elbiseler: Her sezon trend olan bu elbiseler bohem stilinin kilit parçaları arasında yer alıyor.

Bohem kış stilinizi 8 temel parçayla tamamlayın

7. Şapkalar: Kışın vazgeçilmez aksesuarının başında şapkalar gelir. 90'ların esintisini taşıyan bu şapkalar kışın tarz gözükmenizde size çok yardımcı olacaktır.

8. Çizmeler: Kışın çoğumuzun tercihi çizmelerden yana olur. Çünkü ayaklarımızı sıcak tutacak ve her hava koşuluna uyum sağlayacaktır. Bohem tarzı ayakkabıda da moda. Çizmelerinizde tercih edeceğiniz püskül detayı, uzun bağcıklar ve farklı kesimler sizi bohem şıklığına taşıyacaktır.

Bohem tarzı sadece kıyafetlerle sınırlı değil. Bu modayı saç modellerine, saç ve takı aksesuarına, makyajınıza da taşıyabilirsiniz. Böylece bohem modasını tam olarak yakalamış olursunuz.

BAKMADAN GEÇME!