Boğaz’da buluştular

Türkan Sabancı, önceki akşam Reina’da yakın dostu Sema Cıngıllıoğlu ile buluştu.

Sabancı çok geçmeden, aynı dakikalarda SuAda’da bulunan Buket-Hayrettin Taşdelen çiftini telefonla arayarak onları da yanlarına çağırdı. Taşdelenler bu telefon görüşmesinden birkaç dakika sonra, soluğu Türkan Hanım ile Sema Cıngıllıoğlu’nun yanında aldı. Boğaz’a nazır yemek keyfi yaparken koyu bir sohbete dalan dostlar, geç saatlere kalmadan mekandan ayrıldı.

Michael Bolton fanatiği

Michael Bolton önceki akşam, 14. Uluslararası Caz Festivali kapsamında Sepetçiler Kasrı’nda bir konser verdi. Konseri izleyenler arasında Alara Uzan da vardı. Uzan, bir zamanlar şarkılarını dilinden düşürmediği sanatçının İstanbul konserini en ön sıradan izledi ve onun neredeyse tüm şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti. Bolton’u konser bitiminde ise dakikalarca ayakta alkışladı Alara Hanım...

Tekne ağustosa kaldı

Geçtiğimiz hafta Çeşme Sheraton Otel’de kalan Gül Dürüst, oradan Marmaris’e geçti. İngiltere’den gelen arkadaşına Marmaris’i de göstermek isteyen Dürüst, ağustos ayından itibaren ise denize açılacak. Yaptırdığı teknenin bitmesi için gün sayan Gül Hanım, "Aslında teknemiz bu ay teslim edilecekti. Ancak kusursuz bir işçilik istediğim için teslim tarihi ağustosa ertelendi" dedi.

Mekan Modacı

Ünlü modacılar, Türk turizminin ve modasının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "7 Mekan, 7 Modacı" projesinde bir araya geldi. Fashion TV Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle hayata geçirdiği bu ilginç projenin tanıtımı ise önceki akşam SuAda’da yapıldı. Tanıtıma katılan Atilla Koç, yaptığı konuşmada "Bu projede yedi bölgemizin eşsiz güzelliklerini, değerli modacılarımızın tasarımlarıyla ’Türkiye markası’ altında buluşturduk. Böylelikle hem Türkiye’mizi, hem de Türk modasını tüm dünyaya tanıtmak amacındayız" dedi.

Toronto’dan eğitmen getirdi

Eczacıbaşı’nın emektarlarından Bilgin Peremeci’nin kızı Pelin Peremeci Cin, iki yıl önce eşiyle birlikte Etiler’deki Cityzen’in içinde Cin Pilates adlı bir mekan açmıştı. Basın ve halkla ilişkiler eğitimi almasına rağmen pilates eğitmenliği alanında uzmanlaşmayı tercih eden Pelin Hanım, mekanının başarı grafiğini her geçen gün biraz daha yükseltiyor. Son olarak Kanada-Toronto’dan "hocaların hocası" unvanına sahip bir eğitmenle işbirliği yapan Cin’in pilates merkezi için detaylı bilgiye www.cinpilates.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hilton’da zamanda yolculuk

Hilton İstanbul Veranda Restoran, bu akşam 19:00’da başlayıp 23:00’e kadar devam edecek olan "Good Old Days Night" partisiyle müşterilerini zamanda yolculuğa çıkaracak. Yaz boyunca her perşembe düzenleneceği açıklanan, 1950’lerden 80’lere kadar en unutulmaz şarkıların çalınacağı "Good Old Days Night"ın ilk akşamına ünlü simaların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Açılışı başkan yaptı

Mobilya Markası Tuna, geçtiğimiz gün Anadolu yakasında büyük bir showroom açtı. Altunizade’deki 3500 metrekarelik showroom’un açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır yaptı. Turhan Tuna, oğlu Nuri Tuna, kızları Ayşe ve Aysel Tuna’nın davetlileri kapıda karşıladığı açılışa Acıbadem Hastanesi’nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar, İsviçre’nin ünlü ofis koltuğu markası Girsberger’in Başkanı Henrich Girsberger’in yanı sıra ünlü mimarlar da katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları