Boğa burcunun diğer burçlarla ilişkileri

BOĞA VE AKREP
Zodyak’ta zıt burçların birbirini çektiği malumdur. Çok kıskanç ve insanlara sahip olmaya çalışan Boğa-Akrep ikilisinin, aslında birbirine anlayış göstermesi halinde birlikte yaşamaları oldukça kolaydır. Her iki tarafın da çok iradeli olması, ancak kızdıkları zaman dünyayı gözlerinin görmemesi, “hep ya da hiç” bir ilişkinin yaşanmasına neden olacaktır.
Bu ilişkide cinsellik her iki taraf için de çok önemlidir. Boğa-Akrep ilişkisinde kararlılığın ve istikrarlı davranışların katkısı büyüktür. Aslında Zodyak’ın birbirine çok benzeyen karakterleri oldukları için, kutuplaşma minimumda hissedilir.
Bu ilişkide maddi kaynakların elde edilmesi, finansal güvence ve paylaşım çok önemli bir role sahiptir. Sabit burçlar olan Akrep ve Boğa zaman zaman takıntılarından ve sabit fikirlerinden kaynaklanan tartışmalar da yaşayabilirler.
Bu ilişkinin belkemiğini oluşturan diğer bir faktör de cinselliktir. Bedenini ve fiziksel cazibesini etkin şekilde kullanan Boğa ile bedensel paylaşımların başrol oyuncusu Akrep arasındaki çekim inanılır gibi değildir.
Yazarın Tüm Yazıları