BoÄŸa burcunun diÄŸer burçlarla iliÅŸkileri

BOĞA VE KOÇSabırsız Koç ile, bir sabırtaşı olan Boğa’nın anlaşması belki biraz zaman alabilir ama aslında birbirlerinden öğrenecek çok şeyleri vardır.

Haberin Devamı

Boğa’nın ilişkideki kıskançlıkları, sahip olmacı tavırları, özgürlük isteğindeki Koç’u rahatsız edebilir. Boğa insanı Koç’un çok hareketli, zaman zaman dağılmaya eğilimli hayatına bir düzen getirerek, istikrar sağlar. Koç’un hayallerinin ve rüyalarının gerçekleşmesinde, Boğa gerçekçiliği ve istikrarı ile yönlendirici olabilir.

Boğa’nın ilişkilerdeki güvenlik, belirlilik ve kalıcılık ihtiyacının Koç tarafından sağlanması oldukça güçtür. Duyusal tatminlere çok açık olan ve ağır hareket etmeyi seven Boğa ile hızlı hareketten yana olan ve detaylara pek önem vermeyen Koç’un cinsel hayatları aslında iyi bir paylaşım noktasıdır. Ama yine de aradaki nüanslar, başlarda problemlerin yaşanmasına neden olabilir. 

BOÄžA VE BOÄžA

Bu ilişkide oldukça kolay anlaşabilen, rahat, huzur ve sükunet adına her türlü anlaşmazlıktan kaçınan bir çift söz konusudur. Boğa kadınları, Boğa erkeklerine oranla daha duygusal olsalar da, erkeğin sağladığı güven ve emniyet duygusu vazgeçilmezdir. Her iki tarafın da bedensel hazlara verdiği önem, aktif bir cinsel yaşamın doğmasına ve gizli kalmış ihtiraslı duyguların açıkça yaşanmasına neden olur.
Bu çiftin duyularından elde ettikleri zevklere düşkünlüğü ve dokunmaktan hoÅŸlanmaları, heyecanlı ve aktif bir cinsel yaÅŸamlarının olmasını saÄŸlar.Â

Yazarın Tüm Yazıları