Boğa Burcu Aylık Yorum

BOĞA BURCU

21 Nisan / 21 Mayıs

  • Mottosu: İyi bir hayat için huzur gerekir!
  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Elementi: Toprak
  • PAYLAŞ

  • Hürriyet Twitter

AYGÜL AYDIN İLE AYLIK BURÇ YORUMLARI...

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür'ün 2 Nisan itibariyle Koç burcunda geri harekete başlaması bastırdığınız ya da ertelediğiniz konuları ön plana getirebilir. Bir şeyler üretmek, bir sonuç almak, hakkınızı elde etmek adına heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Yeterlilik göstereceğiniz alanları belirlemek adına bugüne kadar başarılı olduğunuz işleri, konuları tespit edebilirsiniz. Kendi bildiğinizden şaşmama hatasına düşmemeniz gereken bir dönemdesiniz. İnsanların sizi yolunuzdan edeceğini değil, bu yolda daha kolay ve kazançlı bir şekilde ilerlemenizi kolaylaştıracağını düşünmelisiniz. Zaten bu düşüncede olmayan kişilerle karşılaşmanız, ilişkilerinizi sonlandırmanız da gündeminiz de olacaktır. Ani ve hızlı gelişen bu durumlar karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı insanalrın gerçek yüzünü ve niyetini gördüğünüzde, orada kalıp savaşmak yerine kendinize bu anlamda bir değişim ortamı yaratmalısınız. Biriken işlerinize, hayallerinize, hayalleri olan birilerine yönelmeniz daha iyi hissetmenizi ve yol almanızı sağlayabilir. Hukuksal konular, bunların resmi işlemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir; danışmanlık alarak ilerlemeniz hata payınızı düşürecektir.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün 5 Nisan'da Koç burcuna geçişi ile beraber içten dışa yenilenmenin, iyileşmenin vücut bulmuş haline dönüşebilirsiniz. Kendinize yönelmek, önceliklerinizi belirlemek ve bunlar için harekete geçmek adına hazırlık yapabilirsiniz. Kesin bir sonuca vardırmak için aceleci olmadığınızda işlerin seyrini daha iyi anlayabilir ve kontrol edebilirsiniz. Bu da size yaptıklarınızdan elde edeceğiniz sonuçları daha iyi görme, bu sonuçları kullanabilme imkanı tanıyacaktır. İlişkiler konusunda itiraf ve görüşmeler gündeminize gelebilir; her ne kadar heyecanlı olsanız da bunu bir süre kendinize saklamanız daha doğru olabilir. Önceliklerinizden biri de, bir sonraki adımınızı paylaşacağınız insanlar ve ortamlar konusuna eğilmek olabilir. Bu durumun daha önce yarattığı sonuçları düşünmek ve üzerine gitmek için iyi bir dönemdesiniz. Girişimcilik, bu yöndeki destek ve eğitimler, kadın arkadaşlar ya da ailenin kadın figürleriyle olan ilişkilerle gündeminize gelebilir.

8 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yolunuzun sadece açıldığını değil değiştiğini de görebilirsiniz. Alışık olmadığınız bir hızda gelişen konularla karşılaşmak başta sizi korkutabilir. Ancak bu korkuyla daha öncesinde tanıştığınız için şimdi ne yapacağınızı bilmek daha kolay olacaktır. Beklemeyi, durmayı, sabretmeyi de kontrol altına alacak ve artık belirsizliklere, gizli işlere, oyunlara, manipülasyonlara karşı duracaksınız. Karşıt düşünceler bazı ilişkileri yıpratabilir, çözüm bulmak isteyebilirsiniz. Eğer bu konuda yalnız olduğunuzu görürseniz bu yolda daha fazla devam etmemeniz gerektiğini unutmamalısınız. İçinizde ne saklıyorsanız, ne biriktiriyorsanız, ne düşlüyorsanız bunu öne çıkarabilirsiniz. Zorlandığınız bir ilişkiyi bitirmek, kötü hissettiren bir alışkanlığı bitirmek gibi iş fikirlerinizi, kariyer planlarınızı, hayat amaçlarınızı ortaya koymak da buna dahildir. 2023 yılının izlerini doğru anlayabilir, göremediğiniz ya da görmezden geldiğiniz meselelere hayatınızda daha çok yer verebilir. Bu yer değişikliğini yapmak, kötü niyetli kişilerin hayatınızdan çıkmasını da kolaylaştırabilir. Ruhsal, duygusal ve fiziksel açıdan kendinize yatırım yapmanın yollarını arayabilirsiniz. Henüz koymadığınız bir hedef koymalı ve bunun gereklerini araştırıp başlamalısınız. Eğer hedef koyup başlayanlardan olduysanız şimdi bunun neticelerini görebilirsiniz. Kendinizi yaptıklarınızla sınırlamayın. Büyüklerinizin, ailenizin, yeni tanıştığınız kişilerin önerileri bu noktada size destek olabilir. Başlangıçlarınız için öneri ve önceki çalışmalara göz atmanız işinizi kolaylaştırabilir.

19 Nisan'da Güneş'in burcunuza geçmesiyle beraber görünür olacağınız ve iz bırakacak hamleler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi göstermek kadar nasıl gösterdiğinizle de ilgilenebilirsiniz. Fiziksel ve duygusal açıdan yenilenmek, yeni tercihler yapmak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Geri planda kalan, zamanı beklenen düşünceleriniz için adım atmak adına iyi bir süreçtesiniz. Sosyal ve ekonomik açıdan elinizin güçleneceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önyargılarınızı kıracak, direnç noktasından sizi uzaklaştıracak haberler alabilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek insanlarla tanışabilir ya da siz birinin hayatında o insan olabilirsiniz. Önemli kararları vermeden önce koşulları en iyi şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak bazı konuların ani gelişmesi size istediğiniz zamanı tanımayabilir. Çünkü bazı fırsatlar ve insanlar sadece belli bir zamanda karşınıza çıkar, onu değerlendirmeniz hayatınızda farklı bir pencere açar. Görmek istediklerinize rağmen farklı manzaraların, yolların önünüze çıkmasını şimdiden kabul etmenizde fayda var. Sorunlarınıza çözüm bulacağınız görüşmeler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde bir kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Tarzınız ve giyiminizle ilgili düşünceler, sağlıklı bir görünüm isteğiniz yoğunlaşabilir. Koşullarınız ve bedeninizin iyiliğini düşünerek operasyonları, takviyeleri ve tedavileri gündeme getirmeniz yerinde olacaktır. Özellikle beslenme ve kilo kontrolüyle ilgili sorunlarınız konusunda uzman görüşü almanızda, artık ciddi bir sistem kurmanızda fayda var. Dikkatleri çekeceksiniz, en iyi şekilde olmasına özen gösterin.

24 Nisan'da Akrep burcundaki dolunay ile yakaladığınız ivmeyi yukarıda tutmak, daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Bu isteğinize gölge düşüren kişileri ya da konuları daha net görebilirsiniz. Aile kurmak, aile işi yapmak, sorun değil huzur konuşmak gündeminizde yer bulabilir. Bitiş ve başlangıçlar yapmak, bunların kararını vermek ve kararların altında yatan nedenlere göre yeni bir yol çizmekle ilgilenebilirsiniz. Bir aydınlanma yaşayabilir, farkında olmadıklarınıza dair fikirler edinebilirsiniz. Bu da ikili ilişkilerde neyi öncelik yapmanız gerektiğini sorgulatabilir. İş motivasyonunuz yüksek olabilir. Karşılaştığınız durum ne olursa olsun girişimde bulunmak, farklı bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Çatışmakla, savaşmakla ya da karşı durmakla kaybettiğiniz vakti şimdi çaba göstererek telafi edebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle karşılaştığınızda ya da ailenizden bu konuda eleştiriler aldığınızda dik duruşunuzu göstermeniz önemli olacaktır. Yapıcı eleştiriler ve engelleme niyetleri arasındaki farklı görmek adına bu gereklidir.

25 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla duygusal olarak daha makul hissettiğinizi görebilirsiniz. Takılıp kaldığınız hiçbir şeyin size hizmet etmediği gerçeğiyle yüzleşmek zor olsa da bunu başarmış olmanın ya da başaracak olmanın gururunu yaşayabilirsiniz. Çevrenizde olup bitenlere nasıl bir tepki vereceğinizi, yaklaşımlarınızı nasıl düzenleyeceğinizi gösteren olayları tekrar düşünebilirsiniz. Özellikle gerçek niyetini yeni fark ettiğiniz, sizi yanlış yönlendiren kişileri hayatınızdan uzaklaştırarak kendiniz için yeni bir iyilik hareketi başlatabilirsiniz. Kendi davranışlarınızda da bu olumsuz etkileri görüyorsanız bırakmak ve gündelik yaşantınızı mutlu, keyifli, üretken bir noktaya taşıyabilirsiniz. Sıhhi işlemler, işle ilgili konular ve evrak işlerinizi tamamlamaya başlayabilirsiniz.

29 Nisan'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuza geçişi ile beraber kendinizle ilgilenmeniz gereken konular ön plana çıkabilir. Fiziksel ve ruhsal açıdan iyi hissedeceğiniz seçimler yapabilirsiniz. Hayat tarzınızda değişikliğe gitmek, çevrenizde ve evinizde yenilikler görmek isteyebilirsiniz. Kendinize has konular, tercihler ve tutumlarla çevrenizin ilgisini toplayabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ve kazanç noktasında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ruhsal açıdan kendinizi toparlamaya ihtiyaç duyuyorsanız bu dönemi iyi değerlendirin. Dışa dönük olmak, sevdiğiniz yerlerde bulunmak, ilgi alanlarınızda profesyonelleşmek size iyi gelebilir. Koşulların daha iyi olması adına çaba gösterebilirsiniz. İşinizde, özel ve sosyal hayatınızda da bunu gözetebilirsiniz. İstediğiniz noktayı yakalayıp orada kalmak isteyeceğiniz bir dönem olabilir. Keyif ve sakinlik, olumsuz dış etkenlerin üzerinizdeki baskısını azaltabilir.

30 Nisan'da Mars'ın Koç burcuna geçişi ile davranışlarınıza, bunların nedenlerine ve sonuçlarına odaklanabilirsiniz. Rahatsız olduğunuz bir duruma, sonradan tepki vermek yerine öncesinde kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ancak bunu zorlaştıran, imkansız hale getiren gelişmeler yaşama ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız. Emin olmadığınız, ilgilenmediğiniz, size bir katkısı olmadığına inandığınız konularda aksiyon almamaya özen gösterin. Bu kendini koruma davranışını sürdürebilirseniz, sizinle ilgili iyi fikirleri olmayan kişilere karşı da bir duruş sergilemiş olacaksınız. Bazı düşmanlıkların, hukuksal sorunların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Haber almanız ya da bilerek önünüze düşürülmesi durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bastırmak yerine çözmeyi, terk etmeyi ve ruhsal olarak güçlü kalmayı öğrenmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Motivasyon Sözü: “Bir kahraman, sıradan bir insandan daha cesur değildir. Cesareti sadece beş dakika daha uzun sürer.”

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz, doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Dolayısıyla yükselen burç, kendi burcumuz kadar önemlidir ve görünüşü temsil eder. Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

DOĞUM SAATİNİZ
DOĞUM TARİHİNİZ
Lütfen boş alanları doldurunuz!

Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.
KADIN
ERKEK
BURÇ UYUMUNU GÖSTER