Bodur'un 'İzdüşümleri' Kuğulu Sanat'ta

Güncelleme Tarihi:

Bodurun İzdüşümleri Kuğulu Sanatta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 12:26

Bodur'un 'İzdüşümleri' Kuğulu Sanat'ta

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- RESSAM Baki Bodur, 'İzdüşüm' adlı resim sergisini Ziraat Bankası Kuğulu Sanat Galerisi'nde başkentlilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sanatsal çalışmalarını Eskişehir'de sürdüren 25 yaşındaki genç ressam Baki Bodur, Ankara'da 2'nci kişisel sergisini açtığını b.elirterek, "Figüratif kent ve peyzaj temalı soyut tarzda yağlıboya, suluboya ve karakalem çalışmalarımdan oluşan 27 adet eserim bulunuyor. Sergime olan yoğun ilgi beni çok mutlu etti" dedi. Sergi, 3 Mart 2017 tarihine kadar gezilebilecek.

Genç yaşta olmasına rağmen Fransan'nın başkenti Paris'te Carrousel du Louvre - SNBA Fuarı'nda katıldığı eserle altın madalya ile ödüllendirilen Baki Bodur, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olduktan sonra sanatsal çalışmalarını Eskişehir'de sürdürdüğünü belirtti. Antalya'lı olan sanatçı Bodur, "İlk kişisel sergimi Eskişehir'de, ikincisini Ankara'da sanatseverle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öğrencilik yıllarımda ve takibinde yurt içinde ve dışında birçok karma sergilere katıldım. Tunus Monastır Plastik Sanatlar Festivali, Paris SNBA Fuarı, İspanya Grup D'art Escola gibi çeşitli ulusal ve uluslararası sergilerde eserlerim sergilenme şansını yakaladım. 2016 yılında Paris Carrousel du Louvre - SNBA Fuarı'nda bir eserim altın madalya ile ödüllendirildim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!