Bodrum'un ilk özel hastanesi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumun ilk özel hastanesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum, ilk özel hastanesine kavuştu. İstanbul Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yönetimi ve 12 doktorun ortaklığında, Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi'nde ilk etapta 25 yataklı ünitesi bitirilen Özel Bodrum Hastanesi, 15 Ekimde hizmete girecek.

Dahiliye, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, kardioloji, çocuk hastalıkları, ortopedi, beyin cerrahisi, tomografi, röntgen, ultrason, anestezi ve reanimasyon, cildiye, üroloji, bevliye, kulak-burun-boğaz, göz, diş, biyokimya ve bakterioloji bölümleriyle hizmet verecek hastanede 25 uzman doktor görev yapacak. Ortaklardan Prof. Dr. Selçuk Melcan da ameliyatları laparoskopi yöntemiyle gerçekleştirecek.

2 bin metrekare kapalı alandan oluşan 2 binanın 500 milyar liraya mal olduğunu belirten Başhekim Dr. Cengiz Türkkan, ''1998 yılı Nisan ayında yatak sayımızı 50'ye çıkartacağız. 1999'da ise diyabet kliniği, dializ merkezi gibi yan sağlık hizmetleri alanlarında faaliyete geçeceğiz. Ayrıca yine Bodrum yarımadasında yaşlılar için bir rehabilitasyon ve geriatri merkezi kuracağız'' dedi. Halkla İlişkiler Müdiresi Alev Yamaç Cangürel de hem Bodrumlulara, hem de yerli yabancı turistlere kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!