Bodrum'un Efe'si son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumun Efesi son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 16:39

Bodrum'un Efe'si son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, beyin kanaması teşhisi ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren yerel bir bir gazetede köşe yazarlığı da yapan, 57 yaşındaki CHP'li avukat Sabahattin Efe, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Üyesi, evli, iki çocuk babası avukat Sabahattin Efe, geçen 28 Mart akşamı, Bitez Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlanıp, Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Efe, dün (Cumartesi) akşam saatlerinde doktormarın müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Bitez'de anıt zeytin ağaçlarının korunması için verdiği mücadele ve sivil toplum örgütlerindeki yardımsever çalışmaları ile tanınan Efe'nin ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Efe, için bugün öğle saatlerinde Bitez Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Efe'nin eşi Şadiye Efe, kendisi gibi avukat olan oğlu büyük oğlu Fırat Efe, diğer çocuğu Egemen Efe, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Emre Köroğlu, Deniz Ticaret Odası Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Efe'nin avukat arkadaşları ve yaklaşık 2 bin seveni katıldı. Efe'nin aynı zamanda köşe yazarlığı yaptığı yerel yayımlanan Bodrum Gündem Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Fatih Bozoğlu, törendeki konuşmasında, Sabahattin Efe'nin yazıları ile Bodrum'un gündemini tutarken Bitez ve Bodrum'un en efendi insanlarından biri olarak herkesimin gönlünde taht kurduğunu belirtip, "Çok iyi bir kalemi vardı. Kimseyi kırmadı incitmedi herkesin yardımına koştu. Ani ölümü hepimizi derinden üzdü" dedi. Kılınan namazın ardından Efe'nin bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Bitez Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Efe'nin sosyal medyada son olarak geçen ay İstanbul'a gittiğinde merhum sinema oyuncusu Tarık Akan'ın mezarını ziyaret ettiği orada çektiği fotoğrafı paylaşan fotoğrafı hatıralarda kaldı.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!