Bodrum'un başarılı polisleri ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumun başarılı polisleri ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 16:52

Bodrum'un başarılı polisleri ödüllendirildi

Haberin Devamı

BODRUM İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gösterdikleri üstün gayret ve başarıdan dolayı, ayın polisi seçilen polis memurları Muhammed Berkan Akköl ve Türkay Topal ödüllendirildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek amacıyla ayın polisi seçildi. Başarılı çalışmalar ve örnek davranışları göz önünde bulundurularak yapılan seçim sonucunda temmuz ayının başarılı polis memuru olarak Türkay Topal, ağustos ayının başarılı polis memuru olarak ise Muhammed Berkan Akköl seçildi. 6 aylık polis memuru olan Akköl ve Topal'ın aylarca gönüllü olarak izin kullanmadıkları ve görevlerine çok hızlı bir şekilde uyum sağladıkları bildirildi.

Polis memurları Muhammed Berkan Akköl ve Türkay Topal'a İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen  ödül töreninde plaketleri İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ve Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Semih İşler tarafından verildi. Plaketlerini Sarıkaya'nın elinden alan iki polise, Bodrum'da 5 yıldızlı lüks bir otelde de bir günlük tatil ödülü verildi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla); (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!