Bodrumlu esnaftan şehitler için lokma hayrı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumlu esnaftan şehitler için lokma hayrı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 16:01

Bodrumlu esnaftan şehitler için lokma hayrı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bir grup esnaf, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde düzenlendiği operasyonda şehit düşen askerler için cuma namazının ardından lokma hayrı yaptı, dualar okudu.

Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Adliye Camii'nde kılınan cuma namazının ardından bir grup esnaf, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma hayrı yaptı. Lokma aracının önünde 'Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun' yazılı büyük bir pankart açıldı, yanına ise Türk bayrağı asıldı. Bodrumlu yat elektrik teknisyeni Sedat Top (48) ve turizm işletmecisi Nurhayat Demir'in (43) öncülük ettiği Bodrumlu esnafın etkinliğine; Bodrumspor taraftarlarının da destek verdiği belirtildi.

Esnaf Sedat Top, "Bizler bugün rahat ve huzur içerisinde uyuyorsak, yaşamımızı sürdürüyorsak, bu tamamen ülkemiz için savaşan mücadele eden ordumuzun ve devletimizin güçlü kuvvetli olmasından kaynaklanıyor. O çocuklarımız, gözünü kırpmadan vatan toprağı ve bizler için savaşırken, yaşamlarını veriyor. Ruhları şad olsun, nur içinde yatsınlar. Vatanın devletimizin geleceği söz konusu olduğunda hepimizi bu göreve, şehit olmaya hazırız. Dualarımız ordumuz ile Mehmetçiğimiz ile birlikte" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!