Bodrum’dan tanıtım atağı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’dan tanıtım atağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 16:26

BODRUM Tanıtma Vakfı, Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’nın ardından İspanya, İrlanda, İsviçre, İstanbul ve Belçika’da düzenlenen turizm fuarlarına katıldı.

Haberin Devamı

Bodrum’dan tanıtım atağı

Bodrumlu turizmcilerin Ocak ayında Hollanda, İspanya, İrlanda, İsviçre, İstanbul ve Belçika’da tanıtım faaliyetlerine devam ettiği ve bu yıl için turizm sezonundan ümitli oldukları belirtildi. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon 20-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Madrid’de yapılan uluslararası FİTUR Turizm Fuarı’na ilk defa katıldıklarını, İspanya’dan Türkiye’ye geçen yıl 283 bin 976 turist geldiğini, geçmiş yıllarda Bodrum’a gelen İspanyol turistleri tekrar Bodrum’a getirmek için İspanya’da tanıtım çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

İSVİÇRELİ TURİST ARTIŞI

Mehmet Kocadon, 2016 yılında İsviçre’den Bodrum’a gelecek turist sayısında artış olacağını söyledi. Kocadon yaptığı açıklamada, "Turizm sektörünün ulusal ve uluslararası alanda gelişen olumsuz olaylardan etkilendiğini biliyoruz. Bu nedenle bu yıl her alanda kaliteyi artırarak bu krizi başarı ile atlatacağımıza inanıyorum. Bodrum’un turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlanması için, konaklama ve gıda tesislerinde denetimlerin artırılacağını, hanutçuluğun önleneceğini, turistlerin karşılaştıkları sorunların çözülerek turistlere yardımcı olunacak tedbirler alınacağını düşünüyorum" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!