Bodrum'da Mustafa Koç anısına yat şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Mustafa Koç anısına yat şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 14:38

BODRUM'da, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 17- 20 Ağustos tarihlerinde Mustafa V. Koç anısına Türkiye Yat Şampiyonası düzenlenecek.

Haberin Devamı

Milta Bodrum Marina'daki Türkiye Yat Şampiyonası bu yıl Mustafa V. Koç anısına düzenlenecek. 4 gün boyunca farklı sınıflarda mücadele edecek ekiplerden en başarılısı, yarış sonunda trofenin sahibi olup, Avrupa'da seçilen bir yarışta Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak. 17- 20 Ağustos tarihlerinde bu sene ikincisi düzenlenen yarışın basın toplantısına Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı M. Serhat Belli ile TYF Yönetim Kurulu Üyeleri K. Turgut Kutlu ve Ömer Karacalar katıldı. TYF Başkanı Serhat Belli Türkiye Yat Şampiyonası'nın adının 2016 yılında Koç ailesinin de izniyle 'Mustafa V. Koç Türkiye Yat Şampiyonası' olarak değiştiğini hatırlatarak, "Yapılan bu isim değişikliği ile şampiyonamız farklı bir anlam kazandı. Değerli Koç ailesine bu anlamlı işbirliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şampiyonamıza destek veren tüm ekiplerimiz ve markalarımızla birlikte bu prestijli yarışı geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Yarış için güzel bir rota seçtik. Yarışların en verimli ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için tüm ekiplerin ilgili talimatları itinayla yerine getirmesini, hava koşullarının da bizden yana olmasını temenni ediyor, yarışa katılacak tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyoruz. Ayrıca Olimpiyat Oyunları'nda bizi en iyi şekilde temsil ederek yarışını tamamlamış yelkencilerimize teşekkür ediyor, yarışlarına devam eden rüzgarın çocuklarına da başarılar diliyoruz" dedi.
TYF Üyesi K. Turgut Kutlu ise sporcu ve kulüplerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyleyerek, "Ortama 45 teknenin yarışa katılmasını öngörüyoruz. Organizatörlerimiz, çok değerli destekçilerimiz ve tüm sporcularımızla birlikte büyük bir sinerji içinde başarılı bir yarış geçirmeyi diliyoruz" diye konuştu.
Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Milta Marina A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, yelkenciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması adına çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Tüm denizseverlerin ve yelkene gönül verenlerin de desteği ile hedeflerimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!