Bodrum'da kuaförler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda kuaförler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 11:41

Bodrum'da kuaförler yarıştı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 7'nci Uluslarası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri büyük ilgi gördü.

Bodrum ilçesindeki Labranda Otel'de Miss Hair Beauty &Tesa Consalt önderliğinde düzenlenen 7'nci Uluslararası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri'ne 14 ülkeden 80 kuaför katıldı. Organizasyon komitesi başkanı Yasin Dikmen, Tesa Consalt menejeri Safiya Selimi, Kosova sorumlusu koordinatör Munirka Tuna, Ege Bölge sorumlusu Erdal Kutki'nin katkıları ile düzenlenen yarışmada kuaförler saç, makyaj ve boya üzerine yarıştı. Profesyonel kuaförler genç kuaförlere önce eğitim verdi, sonra hünerlerini sahnede mankenler üzerinde sergiledi.

Türkiye'nin ünlü kuaförlerinden topuz ve saç kesimi eğitimcisi Yasin Dikmen'in İzmir Marşı ve 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde yaptığı gösteri izleyenleri hayran bıraktı. Oteldeki yerli ve yabancı turistler gösterileri alkışlayarak izledi. Öte yandan Tesa Consalt General menejeri Safiya Selimi'nin önderliğinde Makedonya şov ekibi Laki Andov, Srecko Giorgiyevski, Ajten Aliyeva, Todor Todorovski, Lejla Aci Sezer, Mirjana Mimi Gabrovska, Kosova'dan Munirka Tuna'nın saç şovu seyircileri büyüledi. Erhan Kara Türk bayraklı tasarımlar ile dikkat çekti. İzmir şov ekibi Erdal Kutki, SüleymanTalay, Tuncay Eslek, Ahmet Demircan topuz ve saç kesimi gösterileri beğeni topladı. Etkinliğe O Ses Türkiye finalisti Soyhan Bilgeer, Çerkez Kızı Rüya Eren, Last Star Murat Çelik şarkıları ile renk kattı.

Türkiye ve Avrupa'dan 12 kişi arasında gerçekleşen fantezi topuz yarışmasını jüri heyeti değerlendirdi. Puanlama sonrası Türkiye'den Ramazan Türkmen birinci olurken ikinciliği aynı puanları alan Makendonya'dan Fatima Vesili ve Betule Sulejmani, üçüncülüğü ise Kosova'dan Sadie Kurtishaj kazandı.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!