Bodrum'da konut firmalarını buluşturacak fuar

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda konut firmalarını buluşturacak fuar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 16:52

Bodrum'da konut firmalarını buluşturacak fuar

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinin konut projelerini gerçek alıcılarla tek bir çatı altında buluşturarak, hızlı satışı hedefleyen ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek yeni nesil fuar girişimi zincirinin ilk halkasını oluşturan ProjeFuar Bodrum sektör temsilcilerine tanıtıldı.

Yalıkavak Mahallesi'ndeki Spektr Hotel'deki tanıtım toplantısına ProjeFuar Bodrum Satış Danışmanı Mahur Dipşo, kurucu firmalardan Konsept Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Serkan User ile inşaat ve konut firmaları temsilcileri katıldı. ProjeFuar Bodrum Satış Danışmanı Mahur Dipşo, 12 ay açık kalacak Bodrum Konut Fuarı projesi ile ilgili teknik bilgiler verdi. Dipşo, sektörün ve bölgenin sorunlarını  ve beklentilerini iyi bilen bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, "Aralık ayında Ortakent Mahallesi'ndeki 2 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyete geçerek, 50'yi aşkın firmanın 60'ı aşkın projesinden yaklaşık 3 bin konutun sergilenmesini ve 5 bin ziyaretçiyi hedefliyoruz. Fuarda konut proje maketleri ve görselleri sergilenecek. Amaç, Bodrum'da sıfır konut sahibi olmak isteyenlere, aradığı konut alternatiflerini bir arada sunmak ve proje kıyaslama imkanı vererek, kısa sürede doğru konutla buluşmak. Ayrı ayrı her proje satış ofisini gezmek için harcanan vakit kaybını önlenmiş olacak. Sergileme ve satış operasyonlarını üstlenmenin dışında, anlaşmalı banka kuruluşuna da fuar alanında yer vererek, en uygun finansal çözümleri de ziyaretçilere sunacağız" dedi.

Dipşo şu bilgileri verdi:

"Fuar alanında her proje için 8 metrekarelik maket teşhir standı, her stantta led TV, broşür standı ve VR sunum gözlüğü, satış operasyonunu kendi üstlenecek firmalar için tam donanımlı, 14 metrekare hazır ofis, tüm katılımcıların hizmetine sunulacak toplantı odası, özel misafirler için loca alanı ve kafesi ile hizmet verecek. Katılım ücretleri hazır stantlar için aylık 750 Euro, yıllık peşin ödemede 7 bin 200 Euro, hazır ofislerde ise aylık 600 Euro ve yıllık peşin ödemelerde 5 bin 760 Euro'dur. Ödenen kiralama bedelinin yanı sıra, personel maaşı, SGK, yemek, araç yakıtı, elektrik, su, kırtasiye, mutfak ve temizlik giderleri, tanıtım, reklam ve ajans giderleri için firmalara ekstra maliyeti olmayacak. Satış operasyonunu kendi yapmak isteyen firmaların fuar alanındaki satış temsilcileri ile ilgili her türlü sorumlulukları kendisine ait olacaktır."

Tanıtımın ardından toplantıya katılanlar, düzenlenen kokteylde ayrıntılı bilgi aldı.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!