Bodrum'da hırsızlık yapan şüphelilerden 2'si Kocaeli'de yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda hırsızlık yapan şüphelilerden 2si Kocaelide yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 17:15

Bodrum'da hırsızlık yapan şüphelilerden 2'si Kocaeli'de yakalandı

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'daki çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 4 şüpheliden 2'si, çaldıkları ciple Kocaeli'de yakalandı. Yakalan iki şüpheli, Bodrum'a getirilirken, bulunan cip sahibine teslim edildi. Daha önce gittikleri İstanbul'da araçtan indikleri belirlenen diğer iki şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Bodrum'da geçen 25 Ağustos'ta üç ev ve bir işyerinden hırsızlık yapıldı. Hırsızlar evlerdeki elektronik eşyayı çaldı. Hırsızlık yapılan evlerden birinin sahibi olan Reyhani Yeke'nin park halindeki 48 BG 634 plakalı cipi de çalındı. Mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen polis, MOBESE kameraları ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarından dört kişi oldukları belirtenen şüphelilerin çaldıkları Yeke'ye ait ciple önce İstanbul'a ardınan da Kocaeli'ye kaçtıklarını tespit etti.
Bunun üzerine Kocaeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilip, bilgi verildi. Kocaeli polisi, şüphlilerin içinde bulunduğu cipin Hereke yönüne geldiğini belirleyip yola barikat kurdu. Ancak, şüpheliler barikatı aşarak kaçmayı sürdürdü. Yarımca'da kurulan ikinci barikatta cipteki şüpheliler Erat D. (20) ve Cihan G. (19) gözaltına alındı. Diğer iki şüphelinin İstanbul'da cipten indikleri belirlendi. Yakalanan iki şüpheli Bodrum'a getirildi. Bulunan cip tutunakla sahibi Yeke'ye teslim edildi.
İnşaat sektöründe çalışan ve bugün öğle saatlerinde bulunan cipini teslim alan Reyhani Yeke, "Evde uyuyorduk. Cüzdanım ve eviminin önüde park halindeki cipim çalındı. Saat 11.00 sıralarında uyandık. Normalde o saate kadar hiç uyumazdık. Polise haber verdik. Çlınan cipim kısa sürede bulundu. Şüphlilerden ikisi Kocaeli'de yakalandı. Polisimize teşekkür ediyoruz" dedi.
İki şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, diğer iki kişinin yakalanması ve evlerden çalınan oyun konsolu, fotoğraf makinesi, 3 adet cep telefonu ve nakit paranın bulunması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!