Bodrum turizmine 10 milyon euro katkı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, önceki gün ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy’u misafir etti.

Toplantıda, Bodrum turizminin geleceği konuşuldu. Bodrum turizmini 12 ay boyunca canlı tutmak amacıyla çalışmaların başlatıldığını belirten Mehmet Kocadon, ETS Group’un bu konuda beldeye büyük destek verdiğini söyledi. Kocadon, “Bodrum’da 12 ay turizmi hayata geçirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bütün turizm fuarlarına katılarak, beldemizi ve yöremizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Mehmet Ersoy da Bodrum’da kış aylarında turizmin canlanması için yatırımlar yapacaklarını belirtti. Ersoy’a teşekkür ederim” dedi. Ersoy ise “Bodrum, tarihi ve doğasıyla Türkiye’nin Saint Tropez’idir. Yapacağımız 12 milyon euro’luk yatırımın 10 milyon euro’sunu Bodrum’a ayırdık. Yatırımlarımızı, Bodrum’un kültür ve tarihi değerlerine zarar vermeden yapacağız” diye konuştu.

Ece Gürsel tanıttı

Geçtiğimiz hafta ızmir’de düzenlenen Jewex Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı’na katılan Abidin Kuyumculuk, yeni markası Jest’i Ece Gürsel ile tanıttı. Sevgililer Günü ve yaz sezonuna yönelik hazırlanan altın ve pırlantalı koleksiyonları tanıtan Gürsel, fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. 1996 yılından beri sektörde olduklarını belirten firma yetkilileri, altından sonra pırlanta sektöründe de güçlü markalarla işbirliği yaparak önemli bir başarı sağladıklarını söyledi.

Özal’dan destek

Türkiye Değişim Hareketi’nin kurucusu Mustafa Sarıgül, önceki gün ıstinye Park’taydı. Sarıgül, Semra Özal ve Tahire Demircan’ın da aralarında bulunduğu dostlarıyla yemekte buluştu. Partisini kurarken aydınlık bir Türkiye için yola çıktıklarını belirten Sarıgül’e, Semra Özal’dan da destek geldi. Semra Hanım, Sarıgül’ün fikirlerini beğendiğini ve kendisini desteklediğini söyledi...

Sarhoş kahvaltısını denediler

‘Sarhoş Kahvaltı Kulübü’nü Türkiye’de ilk kez Joke College, Sevgililer Günü’nde uyguladı. Güne sarhoş başlamak isteyenlere özel etkinlik, ünlü isimlerin de ilgisini çekti. 14 şubat’ta mekânda kahvaltı edenler arasında modacı Ezra-Tuba Çetin kardeşler de vardı. Mekâna gelenler, Sevgililer Günü’ne jelibon ve şampanya ile başladı. Sarhoş kahvaltının favorisi ise minik aşk hamburgerleriydi.

Meyhanede doğum günü

Greek müziğin ünlü isimlerinden Hayko, önceki akşam Fedon’un sahneye çıktığı Bostancı’daki Mastori adlı meyhanedeydi. Eşi ve dostlarıyla doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, 26 şubat Cuma gecesi Mastori’de sahneye çıkacağını söyledi. O gece de tüm konuklar sahnede Fedon’a eşlik eden Hayko’nun şarkılarıyla eğlendi.

Çocuklarla kutladılar

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti, Sevgililer Günü’nü Zuma’da kutladı. Çifte, çocukları da eşlik etti. Dinçer ailesi, yemeğin ardından erken saatte mekândan ayrıldı.

Aşk bitti

Selin Denizli, beş aydır flört ettiği Ukraynalı animatör Dimitri Ivanov’dan geçtiğimiz hafta ayrılmış. Dostlarına, sevgilisinin çok çapkın olduğunu söyleyen Selin Hanım, bu ilişkiyi daha fazla uzatmak istememiş ve Ivanov’la yollarını ayırmış...

Torun sevgisi

Ayten Gökçer, önceki gün torunu Efe Zorlu’yu da alıp Kanyon Alışveriş Merkezi’ne gitti. Sevgililer Günü’nü torunuyla geçiren ünlü tiyatrocu, geçtiğimiz aylarda kaybettiği eşi Cüneyt Gökçer’in yokluğuna henüz alışamadığını da belirtti.

Tercihleri Chanel

Reyhan Çiftçi ve Bahar şer, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. ıkili, Chanel mağazasına girerek markanın ilkbahar-yaz koleksiyonuna ait birer elbise satın aldı. şer, annesi Lale Hanım için de bir bluz aldığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları