Bodrum Tanıtım TIR'ı Karadenizliler ile buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Tanıtım TIRı Karadenizliler ile buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 18:04

Bodrum Tanıtım TIR'ı Karadenizliler ile buluşuyor

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinden yola çıkan Bodrum Tanıtım TIR'ı Samsun'un arkasından Ordu'da Atatürk Parkı Teleferik Girişi önünde yerini aldı.

Bugüne kadar 14 şehri dolaşan Bodrum Tanıtım TIR'ı Ordu'da misafirlerini ağırlıyor. Bugün Ordu Atatürk Parkı Teleferik Girişi önünde misafirlerini ağırlayan olan TIR'ı Ordulular ilgiyle karşıladı. Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret etmeye başlayan vatandaşlar, görevli personelden proje ve Bodrum hakkında bilgiler aldı. Bodrum Tanıtım TIR'ının Koordinatörü Fikret Hıdır, "Bu proje Bodrum'un şehirlerle buluşması projesidir. Bodrum Kaymakamlığı himayesinde Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'un girişimleri ile sivil toplum örgütleri bir araya gelerek Bodrum Tanıtım TIR'ını hazırladı. 20 Mart'ta yola çıktık o tarihten bu yana 14'ncü ilimizdeyiz. Her gittiğimiz ilde 1, 2 gün kalıyoruz. Amacımız, Bodrum'u bilinen ve bilinmeyen yönleriyle anlatmak, gelmek isteyenlere yardımcı olmak. TIR'da fotoğraf sergimiz yer alıyor. Bodrum ile ilgili fotoğrafların yanı sıra, 3 boyutlu bir film gösterimimiz de yer alıyor. Görevli arkadaşlarımızla birlikte Bodrum'da faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgiler veriyoruz" dedi. Şehit cenazesi nedeniyle TIR'da müzik yayınını kestiklerini ifade eden Hıdır, Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Hakim Onur Alan'ın ve tüm şehitlerin acısını paylaştıklarını belirtti.

20 Nisan Perşembe akşam saatlerine kadar Atatürk Parkı Teleferik önünde misafirlerini ağırlayacak olan Bodrum Tanıtım TIR'ı akşam saatlerinde Trabzon'a hareket edecek. TIR, 21-22 Nisan tarihlerinde Trabzonlularla buluşacak. Daha sonra ise Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek Bodrum'u anlatacak.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!