Bodrum şubat ayında 5 ülkede tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum şubat ayında 5 ülkede tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 16:09

Bodrum şubat ayında 5 ülkede tanıtıldı

Haberin Devamı

BODRUM Tanıtma Vakfı (BOTAV), şubat ayında Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan ve Danimarka olmak üzere 5 ülkede turizm fuarlarına katılarak tanıtım çalışmalarını sürdürdü.

BOTAV, şubat ayında Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan ve Danimarka olmak üzere 5 ülkede tanıtım çalışmaları gerçekleştirdi. Şubat'ta ilk olarak 2- 5 Şubat 2017 tarihleri arasında Belçika Brüksel Turizm Fuarı'nda kurduğu Bodrum standıyla tanıtım çalışmalarına başlayan BOTAV, 15-17 Şubat tarihlerinde, Bulgaristan'da gerçekleşen Sofya International Tourist Exhibition Expo'ya katıldı. 16-19 Şubat arası Çek Cumhuriyeti Prag Holiday World, 23-26 Şubat arası Sırbistan ITFA Belgrad Uluslararası Turizm Fuarı ve 24-26 Şubat arası Herning Ferie For Alle turizm fuarlarına katılarak, Bodrum standıyla çalışmalar gerçekleştirdi. Danimarka Herning Ferie For Alle Turizm Fuarı'nda Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri ve TAV Havalimanları Holding yetkililerinin tur operatörleriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda, 2017 yılı turizm sezonu için Detur Tur Operatörü tarafından Jettime Havayolları ile Kopenhag'dan Bodrum'a direkt olarak haftada 2 uçuş planlandı. Ayrıca Sunweb Tur Operatörü organizasyonuyla Freebird Havayolları aracılığıyla Billund ve Kopenhag'dan Bodrum'a direkt haftada birer uçuş planlaması yapıldı. Yüksek sezonda ise SAS Havayolları ile ilave uçuş gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Sırbistan ITFA Belgrad Turizm Fuarı'na katılan İlos Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan, Air Serbia ile görüştüklerini ve haftada 1 olmak üzere Belgrad'dan Bodrum'a uçuş planlandığını belirtti.

Bodrum'un tanımı için şartlar ne olursa olsun yılmadan, gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten CHP'li Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum Tanıtma Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışında, yıl içinde fuarlara katılıp Bodrum standımızla fuarlarda yer almaya devam ediyoruz. Bodrum'un doğal güzelliklerini, kültürel yönleriyle tanıtarak farklı kategorilerdeki konaklama tesislerimizden de örnekler sunuyoruz. Stant başında görevli arkadaşlarımız, birebir ziyaretçilerle ilgilenerek onlara Bodrum'u ilk ağızdan anlatıyorlar. Ayrıca standımızı gezen misafirlerimiz için hazırladığımız broşürlerimizi ve çeşitli tanıtım dokümanlarımızı da dağıtarak büyük ilgiyle izlenen tanıtım filmimizi de standımızda yayınlıyoruz. Birçok tur operatörü ve havayolu firmalarıyla önemli görüşmeler yaparak turist sayısını artırmak için girişimlerimizi olumlu yönde sürdürüyoruz" dedi. Kocadon, geçen yıl yapılan tanıtım çalışmalarında olduğu gibi bu yıl da, pek çok ülkeden gazeteci, yazar, internet fenomenleri ve acente yetkililerini yeniden ağırlayacaklarını ifade etti.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!