Bodrum Nikki Beach Club'a 'jet sosyete' ilgisi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Nikki Beach Cluba jet sosyete ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 16:43

Bodrum Nikki Beach Club'a 'jet sosyete' ilgisi

Haberin Devamı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA) - TURİZM cenneti Bodrum'da geçen yıl açılan Nikki Beach Club, yerli ve yabancı turistlerin yeni adresi oldu.
Nikki Beach Club, kapılarını açtığı günden bu yana lüks yatları ile Yunan Adaları ile Akdeniz'den gelen dünyanın jet sosyetesinin de aralarında bulunduğu 23 ülkeden yaklaşık 8 bin konuğu ağırladı. Torba Koyu'ndaki 1500 kişi kapasiteli, manzarasıyla dikkat çeken Nikki Beach Club'un müdavimleri arasında Bradd Pitt, Madonna, Shakira, Ronaldinho, Justin Beeber, Kim Kardashian gibi pek çok ünlü isim bulunuyor. Kaliteli eğlence arayanların ilk destinasyonlarından biri haline gelen Nikki Beach Club, DJ'lerin çaldığı müziklerin yanı sıra saksafon, bongo ve viyolensel performansları ve dansçı kızların gösterileriyle dikkat çekiyor.
Orijinal eğlence anlayışı ve çılgın partileri ile öne çıkan Nikki Beach Club, DJ'ler Mert Zeybekçi, Antoni Antonio Atkinson, keman virtüözü Suay Doğanay'ın performanslarının yanı sıra kızıldereli dansçı kızların gösterileri ile konuklarına keyifli dakikalar yaşatıyor. Nikki Beach Club'ta gündüz başlayan eğlence, gece yarısına kadar tam gaz sürüyor. Bodrum'daki eğlenceler, Nikki Beach Clublar'ın bulunduğu Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, İbiza, Bali, Monte Carlo, Mikanos ve Dubai'dekileri aratmıyor.


FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!