Bodrum Masalı'nda Aslı, Faryalı'nın kızı olduğun öğreniyor.. İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalında Aslı, Faryalının kızı olduğun öğreniyor.. İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 16:23

Bodrum Masalı 26. Bölüm'de; Faryalı'yı, Aslı'nın kendi kızı olabileceği düşüncesi içini kemirirken, Süha gerçekleri öğrenmek için Maya'nın ablasına ulaşır. Kelebek, Aslı’nın babasının Faryalı olduğunu öğreniyor! Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Faryalı’daki durgunluğu fark eden Yıldız, soluğu Süha’nın yanında alır. Faryalı’nın düşünceli duruşu, herkeste merak konusu olurken, Kelebek ağabeyi ile yüzleşmek ister. Ağabey kardeşin yüzleşmesi, gizli kalanları ortaya çıkarır. Aslı’nın annesinin Maya olduğunu öğrenen Kelebek, babasının da Faryalı olduğunu öğrenir.

Faryalı’yı takip eden Ateş de gerçeklerden kaçamaz. Öğrendiği gerçek ile zor günler geçiren Ateş, bunu Aslı’ya nasıl açıklayacağını düşünür. Bu durumu Aslı’dan gizlemek istemeyen Ateş, doğru zaman için bir plan yapmak zorunda kalır.

Haberin Devamı

Aslı ailesini aramaya devam ederken, Faryalı’nın tavırları dikkatini çeker. Herkesin merakla beklediği haber ne olacak? Bora, Faryalı’yı Bodrum’dan gönderebilecek mi? Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğrenecek mi? Gerçeği öğrenen Kelebek, bununla başa çıkabilecek mi?

Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir. Gözde’nin geçirdiği düşük tehlikesinden Faryalı’yı sorumlu tutan Bora, var gücü ile Faryalı’nın eski sevgilisi Maya’yı bulmaya çalışmaktadır. Amacı Faryalı ile Yıldız’ı koparmak, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermektir.

Haberin Devamı

Aynı kadının Aslı’nın annesi olduğundan habersizdir. Aslı, annesi ve babasını ararken kendisine adım adım yaklaşan gerçeğin farkında değildir. Herkesin hayatı darmadağın olmak üzeredir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!