Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanında Aslı ne cevap verecek?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanında Aslı ne cevap verecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 15:47

Bodrum Masalı 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Bodrum Masalı'nın bu akşam yayınlanacak 32. bölümünde Aslı'nın evlilik teklifine vereceği yanıt belli olurken; Faryalı ve Bora cephesinde de şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. İkili arasındaki yılların hesaplaşması nasıl sonlanacak? İşte, Bodrum Masalı 32. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler dikkat çekiyor. Yeni bölüm fragmanının en büyük olayı ise Faryalı ve Bora'nın yüzleşme sahnesi dikkat çekse de Aslı'nın evlilik teklifine ne cevap vereceği merak ediliyor. Maya'nın Bodrum'a gelişiyle keyfi kaçan Yıldız, Faryalı ile ilişkilerinin de eskisi gibi olmadığını düşünür. Faryalı, Maya geldikten sonra geçmişte birlikte geçiremedikleri günlerin acısını çıkarmak ister. Ondan dolayı sık sık Aslı ve Maya ile bir araya gelir. Yıldız'ı ihmal ettiğini düşünen Faryalı, herkesin olacağı bir yemek düzenler. Yıldız ile Maya ilk defa aynı ortamda bulunurlar. İkili arasındaki yılların hesaplaşması nasıl sonlanacak?

Öte yandan Bora ile Faryalı yeniden yüzleşirler. Yıldız ve Maya'ya olan ilgisini dile getiren Bora, bu durumdan Faryalı'nın rahatsız olduğunu biliyordur. Çünkü Bora, Faryalı'nın her ikisinden de hoşlandığını düşündüğünü açıklar.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı heyecan dolu özetsiz yeni bölümüyle 23 Nisan Pazar 19.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 31. son bölümde Ateş, Aslı’ya evlenme teklifi ediyor; Aslı bu teklif karşısında çok şaşırıyor!

Lal’in öpücüğü karşısında şaşkına dönen Ateş, bunu Aslı’nın görmesiyle büyük bir şok yaşar. Kendisini affettirebilmek için her şeyi yapmaya göze alan Ateş’e, Kelebek ve Ferdi akıl verir. Aslı’nın, Ateş’e güvenebilmesi için tek şartın evlenmeleri olduğunu savunurlar. Bu fikir karşısında kararsız kalan Ateş, yüzüğünü alır ve Aslı’ya büyük bir sürpriz hazırlar. Ateş’in teklifine, Aslı ne yanıt verecek?

Maya’nın Bodrum’a gelmesinden sonra Faryalı ile problemler yaşayan Yıldız, bu ilişkide nasıl hareket edeceğini bilemez. Bora’nın annesi ile olan ilişkisine tek dahil ettiği kişi olan Yıldız, öğrendiği sırlarla yaşamak zorunda kalır. Faryalı, aralarını düzeltebilmek için bir adım atsa da ikili arasındaki duvarlar kolay yıkılmayacaktır.

Haberin Devamı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına alet olmak istemeyen Lal, yeni bir iş birliği hazırlığındadır.

Gözde ile Evren’in amacı ne? Bora, annesini saklamayı başarabilecek mi? Kelebek ile Su’nun ilişkisini bekleyen büyük tehlike ne? Aslı, Ateş’in evlenme teklifine ne yanıt verecek?

BAKMADAN GEÇME!