Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Evren kaçırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Evren kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 12:21

Bodrum Masalı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş ve Kelebek yine bir işler peşinde. Bu ikili Bora'nın elinden Evren'i kurtarabilecek mi? Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte yeni bölümde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Bora'nın Evren'i kaçırması sonucunda onu kurtarma görevi Ateş'e kalmıştır.Babasını kurtarabilmek için Kelebek'ten de yardım alan Ateş işe koyulur. Lakin bu iki genç bu görevi sevdiklerinden saklamaları gerekir. Su ve Aslı sevdiklerinin ne işlerle meşgul olduğundan bihaber olurlar. Kelebek ise Ergüven ailesinin karmaşık dünyasına bir türlü anlam veremez.

Evren, Bora'nın elinden kurtulabilecek mi? Kelebek ve Ateş'in Evren'i kurtarmak için nasıl bir hamlesi olacak?

Ateş ile Kelebek, Evren'i kurtarabilmek için yeni bir maceraya atılıyorlar! Bodrum Masalı, heyecan dolu 60 dakikalık yeni bölümüyle 30 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ateş’in evlenme teklifi karşısında şaşkına dönen Aslı, karar vermek için zorlanır. Ateş’i affeden Aslı, Lal gerçeğini öğrenir. Kelebek ile Su da bu tekliften etkilenirler. Kelebek’in de Su için bir planı vardır; fakat önünde Ateş engeli durur.

Haberin Devamı

Maya’nın gelişiyle, yıllar sonra tattığı mutluluk yarım kalan Yıldız üzgündür. Yıldız’ın bu hali karşısında durumu düzeltmeye çalışan Faryalı, herkesin bir araya geleceği bir yemek organize eder. Yıldız ile Maya’nın ilk kez karşı karşıya geldiği masada, tüm eski defterler açılır. Faryalı, büyük bir ikileme düşer. Yıldız ile güzel giden ilişkisini kurtarmak isterken, Maya ve Aslı ile kaçırdığı aile saadetini de yeniden yaşamak ister.

Bu noktada Bora ile Faryalı yüzleşirler. Bora, Faryalı’nın her iki kadına da olan ilgisinden rahatsızdır. Faryalı da Bora’nın, Maya ve Yıldız etrafında dolaşmasından rahatsızlık duymaktadır. İkili arasındaki hesaplaşma, üstü kapanmış olayları tekrar gün yüzüne çıkarır.

Öte yandan Bora, Evren’e bir ders verme niyetindedir. Önce Gözde tarafından terk edilen Evren, Bora karşısında büyük bir sınav vermektedir. Kaçırılan Evren, kendisini kurtarabilmek için büyük mücadele verirken, oğlu Ateş de peşine düşer.

BAKMADAN GEÇME!