Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 23:17

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen aşk ve dram dolu dizisi Bodrum Masalı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar izleyicileri hayrete düşürdü. Son bölümde Faryalı ve Ateş, ev ile oteli Bora’dan kurtarmak için harekete geçtiler. Uzay’ın, Aslı’nın babasını bulma konusunda elde ettiği ipucunu fark eden Süha, arayışa dahil oldu. İzleyiciler son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük beğenisini kazanan Bodrum Masalı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle oldukça heyecan yarattı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde yer yer gerilim yer yer de aşk dolu dakikalar yaşandı. Sevilerek takip edilen dizinin son bölümünde Ateş her geçen gün Faryalı'ya daha çok güvenmeye başladı. Faryalı'nın karşısında duran herkese karşı Faryalı'ya destek olmaya hazırdı. Dizinin nefes kesen son bölümünün bitmesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ateş her geçen gün Faryalı'ya daha çok güvenmeye başlar. Faryalı'nın karşısında duran herkese karşı Faryalı'ya destek olmaya hazırdır. Gözde'nin büyük merak ettiği bir husus ise Bora'nın Evren ile olan bir geçmişinin varlığıdır. Bora bu önemli soruya ne cevap verecek? Aslı ise Uzay'ın yardımı ile annesini bulabilecek mi? Buldukları ipucu sayesinde annesinin adını öğrenebilecek mi? Bora'nın aklındaki plan yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken getirdiği büyük kutu içerisinde ne olabilir?

Haberin Devamı

Haberin Devamı


Evren’in hayatından çıkmasıyla Yıldız ile Faryalı eski günlerindeki aşklarına geri döner. Bora’nın gelişiyle Cahit’in otellerinin başına geçen Evren, Gözde ile doğacak bebeğini bir arada tutmaya zorlanır. Başlarda bu durumu kabul etmek istemeyen Evren, Faryalı’nın Bodrum’dan gitme şartını koyar. Kimsenin emirlerine boyun eğmeyen Faryalı ile Bora’nın hesaplaşması nasıl sonlanacak? Faryalı ile Yıldız’ın aşkına, Evren nasıl bir tepki verecek? Evren’in gizli planı ne olacak? Bora, bu ilişki üçgeninde nerede yer alacak?

Öte yandan Sevgililer Günü heyecanı yaşanır. Kelebek, Su’ya büyük bir sürpriz planlarken, Ateş hayatında biri olduğunu öğrenir. Su ile Kelebek ilişkilerini açıklamayı planlarken, Ateş’in bunun peşine düşmesi ikiliyi nasıl etkileyecek? Hiç Sevgililer Günü kutlayamayan Uzay, bu yıl şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Haberin Devamı

Aslı’nın ailesini bulma çabaları için devam eder. Annesinin bileklikler yaptığını öğrenen Aslı, bu ipucunu kullanarak nerede ve kimler olduğunu öğrenmeye çalışır. Aslı’nın ailesine bulmaya çalışmasında Uzay’ın rolü ne olacak? Faryalı, Aslı’ya yardım edebilecek mi?

Gözde’nin bebeğinin babasız büyümemesi için Bodrum’a gelen Bora, Evren’i Cahit’in otellerinin başına geçirerek bir arada tutmaya çalışır. Evren ise bunun sonucunda Faryalı’nın da kendi huzurları için Bodrum’dan gitmesi şartını koyar. Evren’in isteğini gerçekleştirmek için Faryalı’yı Bodrum’dan göndermeye çalışan Bora, büyük bir engelle karşılaşır. Yıldız’a yıllardır aşık olan Faryalı, sonunda karşılığını alır ve eski günlerine dönerler. Yıldız’I yıllar sonra kazanan Faryalı’nın kaybetmeye niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı son bölüm özeti

Aslı ise gerçek ailesinin peşine düşer. Su ile gittikleri balıkçı kulübesinde annesine dair ipuçlarını öğrenen Aslı, ailesini bulmaya bir adım daha yaklaşır. Faryalı’nın yardımını isteyen Aslı, ailesini bulabilecek mi? Annesini bulmasına yardım eden Uzay, desteğini sürdürecek mi?

Sevgililer Günü, başta Kelebek tarafından büyük bir heyecanla karşılanır. Kelebek’in sevgilisi olduğunu öğrenen Ateş, sevgilisinin kız kardeşi Su olduğunu öğrenebilecek mi? Kelebek ile Su’nun hazırladığı büyük sürpriz nasıl karşılanacak?

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!