Bodrum Masalı dizisi yeni bölüm fragmanında Ateş, Uzay'a saldırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı dizisi yeni bölüm fragmanında Ateş, Uzaya saldırıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 09:35

Bodrum Masalı bu hafta 6. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş artık sinirlerine hakim olamıyor ve Uzay'a saldırıyor. Bodrum Masalı 6. bölüm fragmanında bu hafta sular biraz daha durulurken, otelin geleceği hakkında planlar ardı ardına geliyor. Peki Bodrum Masalı 6. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve yeni bölümde yaşanacaklar

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 6. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren reytingleri altüst eden dizisi Bodrum Masalı, yeni bölümüyle Perşembe akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümüne Ateş damgasını vuracak. Uzay'ın plajı sabote etmesini öğrenen Ateş soluğu Uzay'ın yanında alır. İşte, Bodrum Masalı 6. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cahit, Uzay’ın yardımı ile Alara’yı bulur. Ateş’ten hesap sormak niyeti ile harekete geçer. Yıldız, Ateş’i korumak uğruna Ceyda ve Cahit ile de mücadele edecektir. Şule, Faryalı’nın Yıldız’a hala aşık olduğundan şüphelenmektedir. Kıskançlık içinde ne yapacağına karar vermeye çalışır. Faryalı ise Evren’in otelin aleyhinde çalıştığını fark eder ve Evren’e karşı tavır alır. Evren, planlarını gerçekleştirebilmek ve otelde söz sahibi olmak için çabalamaktadır. Bu uğurda herkesi ve her şeyi kullanmaya hazırdır.

Haberin Devamı

Kelebek, uzun zamandır boş duran bir plaja kafe açma hayali kurmaktadır. Bu hayaline Ateş, Su ve Aslı da ortak olurlar ancak bu iş zannettikleri kadar kolay olmayacaktır. Uzay ve Cenk’in de bu girişimi baltalama istekleri gençlerin masum girişimini iyice zorlaştıracaktır.

BODRUM MASALI 6. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!