Bodrum Masalı 3. son bölümde taraflar değişiyor!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 3. son bölümde taraflar değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 09:22

Kanal D'nin yeni dizisi Bodrum Masalı hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam 3. bölümü ile ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Evren, ailenin başını belaya sokmaya devam ediyor. Ateş ve Kelebek arasındaki buzlar eriyor mu? Bodrum Masalı 3. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 3. Bölüm'de; Alara ile Ateş, babaları yüzünden karşı karşıya geliyorlar!

Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLE

BODRUM MASALI 3. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı 2. bölümünde; Evren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır. Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!