Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanı yayında: Bagajda ne var?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanı yayında: Bagajda ne var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 17:03

Bodrum Masalı bu hafta yayınlanacak bölümüyle yine çarpıcı sahneleri ekrana taşıyacak. Kanal D’nin ilgi gören dizileri arasında başı çeken Bodrum Masalı’nın son bölümünde Gözde ve Evren ilişkisini herkes öğrenmiş, Su da dahil herkes Evren’e sırtını dönmüştü. Bodrum Masalı 18. bölüm fragmanında ise Aslı ve Ateş’in panik halleri ön planda! Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı ve özeti detayda!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı son bölümü ardı ardına yaşanan olaylarıyla hafızalardaki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 17. bölümde Aslı ve Kelebek’in bildiği ancak nasıl söyleyeceklerini bilemedikleri büyük sırrı herkes öğrenmiş, Evren’in ihaneti en çok Su’yu etkilemişti. Evren ve Yıldız yüzleşmesi ise nefeslerin tutulduğu anlardan biriydi. Bodrum Masalı 18. yeni bölüm fragmanı da olaylı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Bodrum Masalı 18. bölümünden ilk görüntüler!

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe gibi isimlerin paylaştığı Bodrum Masalı 1 Ocak 2017 Pazar günkü bölümünde Evren ve Yıldız ilişkisinin yankısı sürerken gençlerin başı belaya giriyor. Evin geçimini kendisi karşılamak konusunda inatçı davranan Ateş, başını belaya sokuyor. Gençler, başlarındaki tehlikeyi atlatmaya çalışırken Yıldız ve Evren cephesinde sular durulmuyor. Köşeye sıkışan Evren, Yıldız’ı gerçekleri söylemekle tehdit ediyor ve ikili arasındaki münakaşa şiddete kadar varıyor. Yıldız’ın kolundaki morlukları fark eden Faryalı, Evren’den hesap sormak için kolları sıvadığı esnada karşısında Yıldız’ı buluyor. Sakladığı sırrın ortaya çıkmasından korkan Yıldız, Faryalı’yı ikna etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşti Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardı. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştı. Aslı, evine giren Alara ve Uzay’a hesap sorar.Öte yandan, Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığı gençlerin sinirini bozuyordu. Ateş, ailenin reisliğine soyunur ama para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde soktu.

BAKMADAN GEÇME!