Suudi prensler ve Google patronundan sonra onlar da Bodrum'da

Güncelleme Tarihi:

Suudi prensler ve Google patronundan sonra onlar da Bodrumda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 14:14

SUUDİ prensler, Google ve Microsoft’un patronlarının ardından dünyaca ünlü isimler ve milyarder işadamları da Bodrum’un yolunu tutuyor. Bugün Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky, ayrıca İtalyan asıllı İsveçli milyarder iş adamı Ernesto Bertarelli ve film yıldızı eşi Kirsty Bertarelli de kente gelerek cennet koyların tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Bodrum bu sabah kente gelen iki milyarderi, konuk etti. Ukraynalı işadam, Metalist Kharkiv takımının eski yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky, Dünya Süper Yat Ödülleri (World Superyacht Awards) 500 GT kategorisinde birinciliği kazanan ’Kaiser’ adlı yatıyla erken saatlerde Göltürkbükü Koyu’na demir attı. Yaroslavsky, Bodrumlu Nis Yatçılık Limited Şirketi’nin yöneticisi İhsan küçükünsal ile birlikte bota binip koyları dolaştı. Yaklaşık bir ay boyunca Bodrum’da tatil yapacağı öğrenildi.

'YAROVSLASKY, TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYOR’

Yarovslasky’nin yakın arkadaşı ve yatına acentelik hizmeti veren Bodrumlu işadamı Küçükünsal, "Bir Bodrum aşığı olan Aleksander Yaroslavsky, Türkiye’yi ve Bodrum’u çok beğeniyor. Bodrum’u sıkça ziyaret ediyor. Yaroslavsky, dünyanın önde gelen iş adamları, jet sosyete ve ünlü isimleri teknesinde ağırlamaktan büyük keyif duyuyor. Her yıl, yılın değişik zamanlarında Ege ve Akdeniz’deki koylara misafirleriyle gelen Kaiser’in buralardaki bütün operasyonlarını biz yapıyoruz. Broker, yat yönetimi mürettebat temini ve kıyı servisleri gibi hizmetler sunuyoruz. Kaiser’in operasyonlarını yürüten ekip olarak, dünyaca ünlü isimleri Bodrum’da ağırlamaktan dolayı memnunuz" dedi.

Haberin Devamı

İSVEÇLİ MİLYARDER AİLE FETHİYE’YE YOL ALDI

İtalyan asıllı İsveçli milyarder 50 yaşındaki Ernesto Bertarelli ise Tavşanburnu açıklarına dün gece demir attı. 100 milyon Euro değerindeki 100 metrelik ultra lüks yatı ’VAVA 2’de; 1988 yılı İngiltere güzeli, model ve film yıldızı eşi Kirsty Bertarelli ile çocukları Alceo, Chiara ve Falco Bertarelli’yle tatilini yapan İsveçli milyarder Ernesto Bertarelli’nin Yunanistan’ın Tilos ve Argoi adasından sonra Bodrum’a geldiği belirtildi. Bertarelli ailesinin saat 23.00’te Bodrum Cuhuriyet Caddesi’ndeki eğlence mekanlarını gezdikleri bir diskoda eğlendikleri öğrenildi. Kirsty Bertarelli’nin eşi ve çocuklarıyla birlikte Yunan adaları ile Bodrum’daki tatil fotoğraflarından bazılarını kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı ve 16 yıllık eşi ile çok mutlu olduğunu söylediği görüldü. Bertarelli ailesi, yatlarıyla sabah 07.00’de Bodrum’dan ayrılarak Fethiye Oniki adalara doğru yol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!