Bodrum İstanbul havlu turu

Yaz aylarını Bodrum’da geçiren, Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in içindeki mağazasında yazlık kıyafetler ve plaj aksesuvarları satan Şebnem Çapa, haftada bir İstanbul’a geliyor, bir gün kalıp geri dönüyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eabd5bf018fbb8f893a636Sebep ise çok ilginç; Çapa’nın havlularını kendi çamaşır makinesinde yıkamak istemesi! Bunu Şebnem Hanım’ın eşi Celal Çapa’dan öğrendim. Geçtiğimiz hafta Atatürk Havalimanı’nda karşılaşmıştım Çapa çiftiyle... Bodrum’a uçacaklardı. O sırada gözüme takıldı; Celal Bey kan ter içinde kalmış, taşımakta zorlandığı iki devasa bavulu görevliye teslim etmeye çalışıyordu. "Hayırdır Celal Bey" dedim. Durumu açıkladı: "İki bavul da Şebnem’in havlularıyla dolu. Bodrum’da yıkamıyor, ’Başkasının çamaşır makinesinde yıkamam’ deyip her hafta havluları İstanbul’a getiriyor. Gümüşsuyu’ndaki evimizde, kendi makinesinde yıkanıyor, kurutuluyor, ütüleniyor ve tekrar Bodrum’a gidiyor havlular!"

Haberin Devamı

Bodrum İstanbul havlu turu

Çeşme Sisus’da aşk tatili

Çeşme-Dalyan Köy’deki Sisus adlı butik otel, tatilde dinlenmek ve sessizlik isteyenlerin akınına uğruyor. Otelin müşterileri arasında geçen hafta Aydan Şener ve sevgilisi Burak Törer de vardı. İkili burada romantik birkaç gün geçirdi. Otelden de yeniliklere dair haberler vereyim: İstanbul’daki Mori Sushi’nin sahibi Emre Muratoğlu, Sisus’un sahibi Bülent Tercan ve Cüneyt Baysak’la anlaşıp otel içinde suşi restoranı açtı. Mori Sushi adıyla hizmete giren restoran için Japonya’dan da özel olarak bir aşçı getirtildi. Detaylı bilgi için www.sisushotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ortak zevkleri Coco Chanel/images/100/0x0/55eabd5bf018fbb8f893a63a

ursen Gündüz ve Monique Benardete iki yakın dosttur. İstanbul’daki davetlerde sık sık bir arada görünen iki hanım, yaz tatillerinde de birbirlerinden pek uzak kalmazlar. Gündüz ile Benardete geçtiğimiz haftasonunda da Bodrum’da takıldı objektiflere. Divan Palmira’da yemek yiyorlardı. Bu arada zevklerinin ve marka tercihlerinin de büyük benzerlik gösterdiği dikkat çekti. Her ikisinin de gözlüğü Coco Chanel markaydı...

Bodrum İstanbul havlu turu


Yine votka açtılar

Semiramis Pekkan ile eski eşi Gulu Lalvani, geçtiğimiz yaz Bodrum Antik Tiyatro’daki konserleri yanlarında getirdikleri votkayı içerek izlemişlerdi. Bu sene de alışkanlıklarından vazgeçmediler. Geçtiğimiz gece Ajda Pekkan’ın konserini izlemeye giden Pekkan ve Lalvani, ilerleyen dakikalarda poşeti açtı ve votka servisine başladı. Semiramis Pekkan, oğlu Zoran Lalvani’ye de votkadan ikram etti.

Hafta içi yalnız

Buket-Hayrettin Taşdelen çifti de tatil için Bodrum’a tercih edenlerden... Çift sadece haftasonları bir araya gelebiliyor! Çünkü Hayrettin Bey işleri nedeniyle hafta arasında İstanbul’da oluyor. Buket Hanım, eşinin yanında olmadığı bu günlerde ise zamanını tek başına güneşlenerek geçiriyor.

Mücevherler çiçek açtı/images/100/0x0/55eabd5bf018fbb8f893a63e

Tasarımlarıyla mücevherlere çiçek açtıran Diamond yine iddialı. Pırlantanın yanı sıra pembe safir, turkuaz ve mercanın ağırlıklı olarak kullanıldığı, Naci Şenocaklı imzalı tasarımların yer aldığı koleksiyona ünlü isimler de büyük ilgi gösteriyor. Özellikle gençler, renkli minelerle işlenmiş yüzük ve küpelerden edinmek için Diamond’ın Nişantaşı, Akmerkez ve Suadiye mağazalarını sıkça ziyaret ediyorlar.

Bodrum İstanbul havlu turu

Miniyi iyi taşıyor

Selma Türkeş, geçtiğimiz akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren Ajda Pekkan’ı izlemeye gitti. Türkeş, mini eteği yüzünden biraz tedirgindi. Frikik vermemek için epey çaba gösteren Selma Hanım, korktuğuna uğramadan geceyi noktaladı.

Yağlar gitti izi kaldı

Esra Gürsoy, yaklaşık 8 yıl önce, hamileliği sırasında aldığı kilolardan kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Ancak kilolar gitse de operasyonun izi kaldı. Şu sıralar Bodrum’da tatil yapmakta olan Gürsoy, bikinisiyle dolaşırken karnındaki büyük dikiş izi dikkatleri çekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları