Bodrum EMİTT Fuarı'nda

Güncelleme Tarihi:

Bodrum EMİTT Fuarında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2015 01:11

İSTANBUL'da, bu yıl 19'uncusu düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken Bodrum standı ziyaretçi akınına uğradı.

Haberin Devamı

Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığında, Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğu ve EKIN- ITE Grup organizasyonu ile düzenlenen 19. EMITT Fuarı, dün (Cuma) başladı. Fuarda Muğla'nın turizmdeki lokomotif ilçesi Bodrum, 100 metrekarelik standla yerini aldı.Bodrum Ticaret Odası tarafından kurulan Bodrum standı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Atlas Jet'in sahibi Murat Ersoy, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, Guodeloupe-Terre deHaur Belediye Başkanı Lous Molinie, Portekiz'in Setubal Belediye Başkanı Maria das Doresde Meira, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Tanıtım ve Dış İlişkiler Başkanı Ömer Faruk Kiraz da CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un evsahipliğini yaptığı standı gezen isimler arasında yer aldı.

"GÜR'DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ"
Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, Bodrum'un tanıtımına desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'a teşekkür plaketi verdi. İlk gün Bodrum standında düzenlenen açılış kokteyli de yoğun ilgi gördü. Kokteyl sırasında gerçekleşen Halikarnas Disko dansçılarının gösterisi büyük beğeni topladı. Kokteyl sırasında ayrıca Kule-Mandalin Bar'ın hazırladığı Bodrum mandalinası kokteylleri de standı ziyaret eden konuklara ikram edildi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, fuar alanında bulunan diğer stantları da gezerek turizmcilerle fikir alışverişinde bulunduklarını 2015 için tur operatörleri ve acenteye yetkilileri ile olumlu görüşmeler yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı Kocadon, "EMİTT turizm fuarına ülkemizden ve dünyadan birçok turizmci katılıyor. Turizm bizim en büyük gelir kapımız. Biz de bu tür fuarlara katılarak bölgemizin ve tesislerimizin tanıtımını yapıyoruz. Birçok büyük firma, cirolarının büyük bir kısmını tanıtıma ayırıyor. Bizler de Bodrum'un tanıtımı için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu çalışmaları hiçbir zaman bırakmamak lazım. Yöneticiler olarak bizler de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. 2015 geçtiğimiz yıldan daha iyi olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!