Bodrum, Boat Show Fuarı'nda

Güncelleme Tarihi:

Bodrum, Boat Show Fuarında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 17:48

Bodrum, Boat Show Fuarı'nda

Haberin Devamı

BODRUM Ticaret Odası (BODTO), dünyanın en büyük ikinci boat show fuarı olan CNR Avrasya Boat Show Fuarı'na katılacak.

BODTO, İstanbul CNR Expo Yeşilköy'de 10-18 Şubat arasında düzenlenecek 'CNR Avrasya Boat Show- 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı' için planlamalara aylar önce başladı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteğiyle Bodrum, standını hazırlamaya başlandı. CNR Avrasya Boat Show'un 85 bin metrekarelik fuar alanında 400'den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da ziyaretçilerle buluşacak.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, fuara 1 numaralı holde Bodrum standı ile katılacaklarını açıkladı. Bünyelerinde 6 firmanın stant açacağını ve 2 firmanın da tekne sergileyeceğini bildiren Kocadon, "Yat imalat sektörü Bodrumumuzun can damarı, bu bizim tarihimiz kültürümüz. Bu kültürü ve geleneği korumak için çabalayan insanlara destek olmakta bizim görevlerimiz arasında. Bu fuarda stand açmamıza destek olan başta GEKA olmak üzere, Bodrum Belediyemize ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubemize teşekkür ederim" dedi.

Açılış kokteylinin 10 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşeceğini hatırlatan Kocadon, ziyaretçileri Bodrum standına davet etti. Fuarda yat ve yatçılıkla ilgili 8 Bodrum firması da Bodrum standında ürünlerini sergileyecek.

9 Şubat'ta VIP açılışı gerçekleşecek olan fuarda söyleşi, çeşitli show ve tanıtım etkinlikleri düzenlenecek.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!