Bodrum Aşkına

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Aşkına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 12:04

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 4 yıldır yayın yapan Bodrum Lime Magazin dergisi, Bodrum Aşkına isimli fotoğraf sergisinde ilçenin güzelliklerini anlatan 135 fotoğrafı beğeniye sundu.

Haberin Devamı


Bodrum Lime Magazine dergisi yöneticileri Murat Aykut ile Mutlu Acar ve Bodrum Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen Bodrum Aşkına isimli fotoğraf sergisi, dün (Cuma) Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Dergi sahibi ve fotoğraf sanatçısı Murat Aykut'un 35, dergi okuyucularının çektiği ve Instagram sayfasında paylaştığı 5 bin fotoğraf içerisinden seçilen 100 Bodrum fotoğrafının yer aldığı sergi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Bodrum'un cennet koyları, begonvilli sokakları, değirmenleri, beyaz evleri, tarihi, sarnıçları, eski balıkçı kayıkları, lüks guletleri, kalesi, anti tiyatro, kültürü ve sanatını anlatan fotoğraflar sanatseverlerin beğenisini topladı. Sergiyi üç saatte yaklaşık 800 sanatsever gezdi.

Haberin Devamı


185 YILLIK BODRUM KAPISI İLGİ ODAĞI OLDU
Tekne yapım ustası Erkan Uyav'ın yaptığı tekne maketlerinin yer aldığı sergide begonvillerle süslenmiş 185 yıllık eski Bodrum kapısı büyük ilgi gördü. Sergiyi gezenler sık sık eski Bodrum Kapısı ile özçekim yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi. Üç gün ziyarete açık kalacak serginin tüm gelirinin engelli çocuklara aktarılacağını belirten dergi sabihi Murat Aykut "Yaklaşık 4 yıldır çıkardığımız dergi ile Bodrum'un turizm, kültür, sanat ve sosyal dünyasını tanıtarak katkıda bulunmaya çalışıyorduk. Açtığımız bu sergi ile Bodrum'un gözlerden kaçan tüm güzellikleri farklı açılardan ve okurlarımızın da desteği ile sanatseverlerin beğenisine sunduk. Fotoğrafların beğenilmiş olması farklı güzelliklerin ortaya çıkması bizleri mutlu etti. Bu sergiyi önümüzdeki yıldan itibaren geleneksel hale getireceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!