Bodrum’a demir attılar

Mehmet Aslantuğ, Milas’ta çekilen yeni filminin tamamlanmasının ardından ailesiyle birlikte Bodrum’a gitti.

Haberin Devamı

Eşi Arzum Onan ve oğlu Can ile Bitez’de demirli teknelerinde tatil yapmaya başlayan Aslantuğ’un, film için bıraktığı bıyıklarını henüz kesmediği de dikkat çekti. Arzum Onan ise gün boyunca oğlu ile birlikte denize girdi.

ARTE Hanım da Bodrum’da

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik’in eski eşi Arte Tahir de Bodrum’da tatil yapan isimlerden... Mehmet Çelik, boşandıktan bir süre sonra şarkıcı Pınar Eliçe ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eliçe ve Çelik, şu sıralar Türkbükü açıklarına demirledikleri “Twinwolves” isimli teknelerinde tatillerini geçiriyor. Arte Hanım ise Türkbükü’ndeki Mavi Otel’de tatil yapıyor.

Alışveriş zamanı

Gül Ergi, tatiline Bodrum-Gündoğan’daki evinde devam ediyor. Gül Hanım önceki gün arkadaşı Bahar Korçan’ın Gündoğan’da açtığı butiğe gitti. Pareo ve bluz satın alan Ergi, “Ay sonuna kadar buradayım” diye konuştu.

Münevver’i oynayacak mı

Haberin Devamı

Münevver Karabulut cinayetinin filme çekileceğini ve başrolün de kendisine teklif edildiğini açıklayan Gamze Koç, önceki gün Türkbükü sahillerinde boy gösterdi. Belçika’da yaşadığını söyleyen Koç, Türkiye’ye Münevver rolünü canlandırmak için geldiğini belirtti. Ancak filmin yapımcısı başrol oyuncusuyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Son parti

Ünlü DJ Salih Saka, akşamüstü partileriyle adından söz ettiren Bodrum’daki Xuma Beach’te 1 Ağustos’ta son kez canlı performans sergileyecek. Temmuz ayı boyunca burada düzenlenen “Flirtation Parties Vol. 1 Music by Sasa” adlı partilerle Bodrum’u sallayan DJ, bu partiyle Xuma’ya veda edecek.

Yazarın Tüm Yazıları