Böcek, engelli dernekleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Böcek, engelli dernekleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 13:37

Böcek, engelli dernekleriyle buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği geleneksel kahvaltı programında engelli dernekleri üyeleriyle bir araya geldi.

Konyaaltı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında, Antalya'da hizmet veren engelli derneklerini ağırladı. Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mehmet Karavural, Aktif Engelliler Derneği Başkanı Nurdan Özsoy, Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Yasemin Yaraşır, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Başkanı Kamil Çam, Antalya Görmeyenler Spor Kulübü Başkanı Özgür Koca, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şube Başkanı Cemalettin Çakar ve dernek üyelerinin katıldığı kahvaltı programına, Başkan Muhittin Böcek ev sahipliği yaptı.

Dernek üyelerini tek tek selamlayan Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenledikleri kahvaltı programında engelli dernekleri üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Konuşmasında herkesin birer potansiyel engelli olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak hayata geçirdikleri her projede engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak dokunuşlarda bulunduklarını söyledi. Muhittin Böcek, fiziksel engelli bireyler için kılavuz kaldırım taşlarından engelli asansörüne, rampalardan akü şarj istasyonlarına birçok hizmetin sunulduğu Konyaaltı'nda, Engelli Kamu Personeli Sınavı (EKPSS) kursu ile de engelli bireyleri hayallerine kavuşturduklarını söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mehmet Karavural ise fiziksel engelli bireylerin sokakta karşılaştıkları güçlüklerin Konyaaltı'nda hemen hemen hiç yaşanmadığını belirtti. Bu anlamda Antalya'nın en gelişmiş ilçesinin Konyaaltı olduğunu söyleyen Karavural, Başkan Böcek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!