Böbrek hastalarından el emeği sergisi

Güncelleme Tarihi:

Böbrek hastalarından el emeği sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 15:10

Böbrek hastalarından el emeği sergisi

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneğ (AKBÖHONDER), Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 'El emeği' sergisi düzenledi.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arası düzenlenen Organ Bağış Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına, Başhekim Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, Prof. Dr. Fevzi Ersoy, Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya, Hemşirelik Müdürü Ferda Ülker, sağlık çalışanları ve hasta yakınları katıldı.
Organ Bağış Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyleyen AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, hasta ve hasta yakınlarının el emeği göz nuru eserlerini bu haftayı fırsat bilerek her yıl sergilediklerini belirtti. Şahan, "Hastalarımızın aynı zamanda rehabilite oldukları çalışmalar arasında, el yapımı kolye ve küpeler, ahşap sanatından örnekler, el işi özel parçalar sergileniyor. Sergimiz sırasında ziyaretçilerimize özel ikramlarımız da oluyor" diye konuştu.
Her insanın istediği zaman neleri gerçekleştirebileceğine ilişkin en güzel örneklerin sergilendiğini söyleyen Mehmet Şahan, "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atriumunda açılan sergi üç gün süreyle ziyaretçilere açık olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!