Boateng’lerin hayatı sahnelenecek

Güncelleme Tarihi:

Boateng’lerin hayatı sahnelenecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 14:57

Alman ve Gana milli takımının futbolcu kardeşlerinin hayatı tiyatrolaştırıldı. Bayern Münih ve Palma’da futbol oynayan Jerome ve Kevin Boateng ile büyük kardeşleri George Boateng'in hayatını anlatan tiyatro oyunu, ekimde sahnelenecek.

Haberin Devamı

GEORGE, Kevin ve Jerome Boeteng kardeşler, babalarının üç ayrı evliliğinden Berlin'de dünyaya geldiler. Babaları bir, anneleri farklı üç kardeşten en büyüğü George’u tanıyan pek kimse yok. Ama Kevin ve Jerome’u bütün dünya tanıyor. İkisi de ünlü futbolcu... 2010 Dünya Futbol Şampiyonası'nda biri Almanya, diğeri Gana milli takım forması giydi. Birbirine rakip oldu. Dünya futbol tarihine rakip kardeşler olarak geçtiler. 

Kevin şimdi Palma'da forma giyiyor. Jerome ise Bayern Münih takımının yıldızı. Babaları Ganalı olan anneleri ise Alman, üç kardeşin Berlin'in varoş semtlerinde başlayan hayatı şimdi tiyatroda sahnelenecek.

GEORGE NEDEN BAŞARAMADI?

Michael Horeni'nin yazdığı 'Boateng Kardeşler' kitabından uyarlanan 'Peng Peng Boateng' oyunun yönetmenliğini Nicole Oder yapıyor. Beton üzerinde başlayan futbol yaşamları ve çevreleriyle ilişkilerini anlatan oyun ekim ayında seyirciyle buluşacak. Üç kardeşi Nyamandi Mushayavanhu, Daniel Mandolini ve Raphael Hillebrand canlandıracak. Oyunda Kevin ve Jerome'nin futbolda başarılı olurken, büyük kardeş George daha yetenekli olmasına rağmen niçin başarmadığı da anlatılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!