BMW'sini kasırgadan korumak için evine aldı

Güncelleme Tarihi:

BMWsini kasırgadan korumak için evine aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 15:23

ABD'de etkili olan Matthew kasırgası hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Orlando'da yaşayan bir Amerikan vatandaşı kendisi kadar otomobilini de korumak için M3'ünü evinin içine aldı.

Haberin Devamı

ABD'nin Florida eyaletinin Orlando kentinde yaşayan M3 (E30) sahibi, kendisinden çok aracını düşünmüş.

28 Eylül'de tahribat vermeye başlayan Matthew Kasırgası, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneydoğusuna doğru ilerleyerek kaos saçmaya devam ediyor. Kasırganın menzilinde bulunan çoğu Amerika vatandaşı son derece hazırlıklıydı ancak kimsenin "Jalilsup" isimli Instagram kullanıcısı kadar hazır olduğunu söyleyemeyiz.

Instagram profilinden gördüğümüz kadarıyla Randall Halil isimli 26 yaşında bir insan olduğunu öğrendiğimiz kullanıcının gri renkte, E30 kasa bir BMW M3'ü var. Florida'nın Orlando kentinde yaşayan Randall, kasırgadan koruması gereken en önemli şeyin aracı olduğuna karar vermiş. Saklama garajlarına para vermek istemeyen Randall, aracını bir dizi çift kapıdan geçirerek oturma odasının içine yerleştirmiş.

Haberin Devamı

BMWsini kasırgadan korumak için evine aldı

Randall'ın Instagram hesabındaki fotoğraflardan görebileceğiniz üzere, araçları park etmek için özel bir bölmesi olan oturma odasından bahsetmiyoruz - M3 koltuk ve duvarın arasına park edilmiş durumda. Neyse ki taban döşemeden oluşuyor, bu yüzden halıların kirlenmesi gibi bir sorun yok.

Matthew Kasırgası, ABD'de büyük zararlara neden olmuş olsa da, iddialara göre Randall'ın evinde çok büyük bir hasar meydana gelmemiş.
Jalilsup hesabında paylaşılan son videolardan birinde BMW'nin geri viteste nasıl yukarıya taşındığı görülüyor. Randall, birisinin rehberliğiyle aracını kapıların arasındaki dar mesafeden geçirerek evine taşıyor. Her şeyden sonra araç tekrar evin önündeki garajda yerini alıyor.

Randall'ın espri anlayışının gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz. Hesabındaki fotoğraflardan birinde Randall, mısır gevreği, M3 ve motor yağının bir arada olduğunu görebiliyoruz.

BMWsini kasırgadan korumak için evine aldı

Matthew Kasırgası, ABD'de büyük zararlara neden olmuş olsa da, iddialara göre Randall'ın evinde çok büyük bir hasar meydana gelmemiş. Dahası, bu dahiyane fikir BMW'yi her türlü zarardan korumuş. Sizi saygıyla selamlıyorum sayın Randall Halil, ben de olsam aynısını yapardım...

Haberin Devamı

 

BMWsini kasırgadan korumak için evine aldı
Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!