BMW’yi nasıl uçurdular

Güncelleme Tarihi:

BMW’yi nasıl uçurdular
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2004 01:00

Hülya Avşar’ın yeni dizisi Zümrüt’ün çekimleri iddialı bir sahneyle başladı. Avşar’ın babasının öldürüldüğü sahnede yapımcılar son model bir BMW’ye kıyamayınca, arabanın kartondan bir maketini yapıp havaya uçurdular.

Hülya Avşar, Selma Güneri, Şemsi İnkaya ve Ragıp Savaş’ın rol aldığı Kanal D’nin yeni dizisi Zümrüt’ün en heyecanlı sahnelerinden birinin çekimleri önceki gün Maslak’taki Darüşşafaka Mahallesi’nde yapıldı. Avşar’ın diziye adını veren Zümrüt karakterini canlandırdığı yapımda, Zümrüt’ün babası rolündeki Müşfik Kenter’in öldürüldüğü sahnede, maliyeti artırmamak için sinema hilesine başvuruldu. Yönetmen Orhan Oğuz, arabanın havaya uçurulduğu sahnede son model BMW’nin yerine kartondan bir maket kullandı.

Kenter’in makam aracı olarak kullandığı son model BMW’nin bire bir maketini yapan set çalışanları, maketin etrafına yerleştirdekleri fünyelerle patlama sahnesini canlandırdılar. Senaryoya göre bu patlama sonrasında babasını kaybeden Hülya Avşar’ın yüzü de kanlar içinde kaldı. Önümüzdeki günlerde Kanal D’de gösterilecek dizinin hikayesini öçok beğendiğini söyleyen Hülya Avşar, ‘Hikayeyi Faruk Turgut’la beraber oluşturduk. Ardından senarist arkadaşımız çok güzel bir şey çıkarttı ortaya. Oyuncularımız ve hikayemize çok güveniyoruz. Bizim reyting gibi bir savaşımız yok’ dedi.

Oyunculuğunu yeni jenerasyon televizyon izleyicisine tanıtmak istediğini söyleyen Hülya Avşar, Haziran ayında da iki sinema filmine birden başlayacak. ‘Oyunculuğu çok özledim. İki film birden yapmama rağmen, bu diziyi çok sevdim. Diziyi sinemaya gidemeyenler için yapıyorum. Televizyon dizisinin daha fazla kitleye ulaştığını düşünüyorum’ diyen Hülya Avşar, bu projeleri için kilo verdiğini de söylüyor. Hollywood oyuncularının bir film için aldıkları kilolar hatırlatılması üzerine de Avşar, ‘Ben de Hollywood’da oynasam 80 kilo alırım. Bir film için değerse, ya da her kiloya birkaç milyon dolar verirlerse 15 kilo da alınır’ dedi. Dizide bir bölüm konuk oyuncu olarak yer alan Müşfik Kenter ise Hülya Avşar’ın kendini katınlamış bir oyuncu olduğunu belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!