Blues Festivali’nde Barış Manço şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Blues Festivali’nde Barış Manço şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 00:00

Efes Pilsen Blues Festival’in Ankara’daki ilk konserine Billy Branch’in büyük usta Barış Manço’nun efsane şarkısı “Lambaya Püf De” performansı damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Blues Festival’in 13. durağı olan Ankara, art arda üç konsere ev sahipliği yapıyor. Festivalde, Blues’un Emmy ve Grammy ödüllü isimleri Başkentli müzikseverlerle buluşuyor.
Bilkent Otel’de gerçekleşen festivalin ilk gününe müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.
Geceye Billy Branch ve grubunun Barış Manço’nun efsane şarkısı “Lambaya Püf De” performansı damgasını vurdu. Festival’in ilk Ankara konserinde sahneye önce Cedric Burnside çıktı. 2009 Blues Müzik Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” ödülü, 2010 ve 2011’de “En İyi Baterist” ödülüne layık görülen, Legendary R.L. Burnside’ın torunu ve dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside, festivale özel gitar performansı sergiledi. Festivalde, Teksas Blues tarzının en önemli temsilcilerinden olan elektronik blues gitaristi Smokin’ Joe Kubek & Bnois King de sahne aldı. Grubun muhteşem gitar solo performansı ve bateri gösterisi, festival katılımcılarını büyüledi.
Blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Barış Manço’nun efsane şarkısı “Lambaya püf de”yi seslendirdi. Türkçe şarkıyı ilk defa söyleyen Billy Branch ve grubu performanslarıyla büyük beğeni toplarken tüm salon kendilerine eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!