Blue Marlin İbiza Bodrum'da

Güncelleme Tarihi:

Blue Marlin İbiza Bodrumda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 13:37

Blue Marlin İbiza Bodrum'da

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)- İSPANYA'nın dünyaca ünlü İbiza Adası'ndaki en popüler beach clupların başında gelen Blue Marlin İbiza, Bodrum'da da kapılarını açtı.
Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde faaliyete geçen Blue Marlin İbiza'nın açılışına ünlü şovmen Cem Yılmaz ile Ukraynalı, Polonyalı ve İngiliz mankenler de katılınca renkli görüntüler ortaya çıktı. Alchemy Project'in organizasyonda düzenlenen açılışta, dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi. Mekanı dolduran sosyetenin önde gelen isimlerinden oluşan 400 davetli, çalan parçalar eşliğinde gönüllerince eğlendi.
İçerisinde restoranı, kumsalı, masaj salonu, su sporları merkezi, yüzme havuzu bulunan mekanda, şef Deniz Ahmet Köse'nin Ege ve Akdeniz mutfağının en lezzetli deniz ürünlerinin sunulacağı belirtildi. Blue Marlin Ibiza Group Genel Müdürü Mattia Ulivieri, "Blue Marlin Ibiza ruhunu Bodrum'a getirdiğimiz için çok mutluyuz. Dünya standartlarında bir beach club deneyimi arayan uluslararası konuklara ideal güneş ve denizi mükemmel bir tesiste sunuyoruz. Tatil, eğlence ve dinlencenin bir arada olduğu bir konsept hazırladık" dedi.
Alchemy Project CEO'su Mac. S. Far ise "Dünyanın en iyi beach club markalarından birini Türkiye'ye taşımaktan ve güzel Bodrum'un muhteşem oteli Mandarin Oriental Bodrum'da açmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Türkiye'de lüks yeme-içme pazarında yer almak, doğru iş ortağını ve doğru lokasyonu bulmak için uzun süre bekledik. En iyi konumda, en iyi markalardan biriyle giriş yapmamız için çok iyi bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Blue Marlin Ibiza Bodrum'da yerli ve yabancı birçok tanınmış DJ, sanatçı ve ünlüyü ağırlayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!