Bizimköy'e terfi merkezi

Güncelleme Tarihi:

Bizimköye terfi merkezi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 15:26

Bizimköy'e terfi merkezi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün, Serik Kadriye Turizm Merkezi'nde en son teknolojiyle yapılan Bizimköy terfi merkezi tamamlandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Serik'te arıtmadan içme suyuna, kanalizasyondan, yağmur suyuna biriken altyapı problemlerini çözmeye devam ediyor. ASAT son olarak Serik Kadriye'de bölge için önem arz eden Bizimköy atıksu arıtma terfi merkezini tamamladı. Saniyede 120 litre maksimum işletme debisine sahip olacak şekilde projelendirilen terfi merkezi, Belek-1 Atıksu Arıtma Tesisi'ne gönderilecek atık suyun gerekli kota yükseltilerek kontrollü şekilde iletilmesini sağlıyor. Yapım ve inşaat aşamasında en son teknolojinin kullanıldığı 3 milyon 200 bin yatırım bedelli proje, uzaktan izleme ve kontrol imkanı veren SCADA sistemi ile de güven veriyor.
TEMİZ ÇEVRE, İYİ GELECEK
Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği projelerde çevreci ve titiz çalışma anlayışını koruyor. Tam otomasyonlu olarak faaliyet gösterecek şekilde ve tamamen yer altına gömülü olarak inşa edilen terfi merkezi, Belek Bölgesi Kadriye Mahallesi halkına ve bölgede bulunan turizm tesislerine görüntü kirliliği yaratmayacak şekilde hizmet veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!