Bizim yapamadığımızı yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Bizim yapamadığımızı yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 15:21

Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, kırmızı beyazlı takımda görev yaparken verdikleri şampiyonluk mücadelesini başaramadıklarını belirterek, "Bizim yapamadığınızı Bursaspor başardı. Yıllar sonra Anadolu'dan bir takımın daha çıkıp şampiyon olacağını gösterdiler" dedi.

Haberin Devamı

Memleketi Sakarya'da geleneksel olarak düzenlenen 22'nci Olgunlar Turnuvası'nın açılışına katılan Bülent Uygun, 2009-2010 yılını şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'un başarısından mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bursaspor'u da Ertuğrul Sağlam'ı da Anadolu'nun makus tarihinin değişmesine büyük katkı sağladıkları için tebrik ediyorum. Bursa camiasına şampiyonluğun hayırlı olmasını diliyorum. Sivasspor, 2 sezon boyunca bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. Ben 5 sene içinde mutlaka Anadolu'dan bir takımın şampiyon olacağını söylüyordum. Bunu da Bursaspor başardığı için başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere tüm Bursa halkını tebrik ediyorum."

Bülent Uygun, gelecek sezon bir takımı çalıştıracağını da açıklayarak, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Yaptığım görüşmelerde yurt dışı takımı yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!